Kardol Autobedrijf

US Car Dealer 2018 | Auto Kardol


Auto Kardol: gecertificeerd US CarDealer


Naast onafhankelijk 4WD specialist is Auto Kardol sinds kort ook officieel US CarDealer. Als officieel onderdeel van het US CarDealer netwerk in Nederland kunt u vanaf nu ook bij ons terecht voor het beste wat Amerika te bieden heeft. Wilt u een amerikaanse pick-up kopen? Geen enkel probleem, wij kunnen een groot aantal amerikaanse pick-ups uit voorraad leveren. Daarnaast kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw amerikaanse pick-up.

 


Een amerikaanse pick-up kopen was nog nooit zo makkelijk


Als US CarDealer kunnen wij een groot aantal amerikaanse pick-ups uit voorraad leveren. Dit scheelt levertijd en bespaart u de moeite van het zelf importeren van uw favoriete pick-up. Maar er is meer! U kunt bij ons een amerikaanse pick-up kopen, maar daarmee zijn we er niet. Ook voor onderhoud en garantie bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij u helpen met bijvoorbeeld nieuwe banden voor uw pick-up, het installeren van een LPG-installatie of het monteren van accessoires, zowel voor aflevering als achteraf.

 

 

US CarDealer: een amerikaanse pick-up kopen met zekerheid


Bij Auto Kardol geniet u de zekerheid die u van ons gewend bent. Het US CarDealerschap voegt daar nog een aantal zekerheden aan toe: Zo ontvangt u bij aankoop 2 jaar volledige garantie zonder kilometerbeperking. U heeft de mogelijkheid om deze garantie te verlengen tot 48 maanden na aankoop.

 

U koopt bij specialisten, wij kennen uw pick-up en u kunt dus ook bij ons terecht voor alles wat met uw pick-up te maken heeft. Door het grote netwerk kunnen wij op zeer korte termijn uw auto leveren Service stopt niet na aankoop. Wij zijn uw adres voor al het onderhoud, service, banden en accessoires.

 

Auto Kardol: de US CarDealer voor midden-Nederland


Wilt u meer weten over Auto Kardol als US CarDealer? Kijk dan verder op onze site of neem contact op. Daarnaast bent u uiteraard altijd welkom om langs te komen bij één van onze vestigingen.


Coronamededeling X

Wilt u een auto van ons beter bekijken maar wilt u toch liever nog niet langs komen? Geen probleem, we sturen u een video waarin u een gedetailleerde omschrijving krijgt van de auto (inclusief staat van onderhoud en eventuele beschadigingen). Indien u een auto in te ruilen heeft kunnen wij deze taxeren aan de hand van een aantal foto’s met vermelding van eventuele bijzonderheden. Aan de hand van deze taxatie kunnen wij u een prijsvoorstel doen. Is dit allemaal naar wens dan kunnen wij de auto bij u omruilen en afleveren.

U kunt ons bereiken op ons vaste telefoonnummer 085-9020050 en de verkoopafdeling zal u verder begeleiden.