Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    

US Car Dealer 2018 | Auto Kardol


Auto Kardol: gecertificeerd US CarDealer


Naast onafhankelijk 4WD specialist is Auto Kardol sinds kort ook officieel US Car Dealer. Als officieel onderdeel van het US Car Dealer netwerk in Nederland kunt u vanaf nu ook bij ons terecht voor het beste wat Amerika te bieden heeft. Wilt u een amerikaanse pick-up kopen? Geen enkel probleem, wij kunnen een groot aantal amerikaanse pick-ups uit voorraad leveren. Daarnaast kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw amerikaanse pick-up.

 


Een amerikaanse pick-up kopen was nog nooit zo makkelijk


Als US Car Dealer kunnen wij een groot aantal amerikaanse pick-ups uit voorraad leveren. Dit scheelt levertijd en bespaart u de moeite van het zelf importeren van uw favoriete pick-up. Maar er is meer! U kunt bij ons een amerikaanse pick-up kopen, maar daarmee zijn we er niet. Ook voor onderhoud en garantie bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij u helpen met bijvoorbeeld nieuwe banden voor uw pick-up, het installeren van een LPG-installatie of het monteren van accessoires, zowel voor aflevering als achteraf.

 

Toyota Tundra Zwart | Auto Kardol Us Car Dealer
Ford F 150 bruin | Auto Kardol Us Car Dealer
Dodge Ram zwart | Auto Kardol Us Car Dealer

 

 

 


US CarDealer: een amerikaanse pick-up kopen met zekerheid


Bij Auto Kardol geniet u de zekerheid die u van ons gewend bent. Het US Car Dealerschap voegt daar nog een aantal zekerheden aan toe: Zo ontvangt u bij aankoop 2 jaar volledige garantie zonder kilometerbeperking. U heeft de mogelijkheid om deze garantie te verlengen tot 48 maanden na aankoop.

U koopt bij specialisten, wij kennen uw pick-up en u kunt dus ook bij ons terecht voor alles wat met uw pick-up te maken heeft. Door het grote netwerk kunnen wij op zeer korte termijn uw auto leveren. Service stopt uiteraard niet na aankoop. Wij zijn uw adres voor al het onderhoud, service, banden en accessoires.

 

LPG tank | Auto kardol US Car Dealer

Uw pick-up voordelig op grijs kenteken


Koopt u uw pick-up om deze vervolgens in te zetten als bedrijfsauto? Dan is het voordelig om deze te registreren als grijs kenteken. Wanneer bestelauto’s en pick-ups aan bepaalde voorwaarden voldoen kunt u gebruik maken van dit grijs kenteken voor bedrijfsauto’s. Groot voordeel van een pick-up op grijs kenteken is het vaste bedrag aan wegenbelasting wat u betaald, dit is aanmerkelijk lager dan voor een particulier. Zeker wanneer u ervoor kiest om uw pick-up te rijden op LPG. Voor LPG geldt namelijk een verhoogd maandelijks tarief, wat wel op particulieren van toepassing is maar niet wordt doorberekend bij bedrijfsauto’s.

 

Lage kosten per kilometer: uw pick up met LPG


Genieten van het geluid en de kracht van een dikke 6- of 8-cilinder met aantrekkelijke kosten per kilometer? Het kan wanneer u kiest voor de inbouw van een LPG-installatie in uw pick-up. Voor al onze modellen kunt u kiezen voor inbouw in de laadruimte of onderbouw. Onderbouw geeft u een grote actieradius zonder verlies van laadruimte.

 


Pick up leasen? Auto Kardol helpt u graag verder!


Wanneer uw amerikaanse pick-up wordt gebruikt als bedrijfsauto kunt u - naast de voordelen van grijs kenteken - ook gebruik maken van leaseconstructies om uw auto te financieren. Auto Kardol adviseert u graag over welke financieringsvorm het beste bij uw huidige situatie past. Zo kunt u uw droom-pick-up leasen tegen de beste voorwaarden.

 


Auto Kardol: de US Car Dealer voor midden-Nederland


Wilt u meer weten over Auto Kardol als US Car Dealer? Kijk dan verder op onze site of neem contact op. Daarnaast bent u uiteraard altijd welkom om langs te komen bij één van onze vestigingen.

 

 

Jouw Amerikaanse pick-up samenstellen en bekijken

Met onze configurator stel je moeiteloos jouw droom pick-up samen. Is jouw pick-up helemaal naar wens? Dan krijg je een overzicht te zien van jouw configuratie en vervolgens kun je direct een persoonlijke offerte aanvragen. Een Amerikaanse pick-up kopen was nog nooit zo makkelijk!


Kardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.