Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    

Trekhaakcentrum Tiel


Bent u op zoek naar dé plek waar ze snel en vakkundig een trekhaak monteren in Tiel en omgeving? Dan is Trekhaakcentrum Tiel de aangewezen partner. U kunt bij ons terecht voor de montage van trekhaken en kabelsets van alle merken en voor alle merken auto’s. Een trekhaak monteren gebeurt bij ons snel en voor een scherpe prijs, zonder concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid.

 

Naast trekhaken monteren wij nog veel meer!


Naast trekhaken levert Trekhaak centrum Tiel nog veel meer. Dankzij moderne bekabelingssystemen kunnen wij een aantal systemen achteraf inbouwen, zonder grote ingrepen. U kunt o.a. bij ons terecht voor:

- Parkeersensoren

- Mistlampuitschakeling

- TSP: trailer stabiliteits programma. Een uitbreiding op het ESP van uw auto wat helpt te allen tijde controle te houden over uw trailer, aanhanger of caravan.

- Wij verkopen ook diverse fietsendragers, zo kunt u uw nieuwe trekhaak direct in gebruik nemen. Door gebruik van originele kabelsets kunnen deze werkzaamheden, eventueel in samenwerking met uw dealerbedrijf worden uitgevoerd.

 

De zekerheden van Trekhaakcentrum Tiel


Wanneer wij bij Trekhaakcentrum Tiel in trekhaak monteren op uw auto bent verzekerd van de volgende zaken: Binnen 1 dag gemonteerd Scherpe all-inclusive tarieven Geen verrassingen achteraf Deskundig advies Veiligheid en kwaliteit staan voorop.

 

Kom in contact met Trekhaakcentrum Tiel

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over Trekhaakcentrum Tiel? Neem dan contact met ons op of kom langs aan de Stephensonstraat 21 in Tiel.

 

 

ContactgegevensKardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.