Auto Kardol

Subaru Onderhoud

Grote beurt, een kleine beurt, reparatie of vakantiecheck

Kardol Veenendaal is gespecialiseerd in Subaru onderhoud en we beschikken over alle kennis en know-how. Tijdens een grote beurt, een kleine beurt of vakantiecheck hebben we een uitgebreide lijst van controle punten. Als u specifieke vragen of een onverhoopte klacht heeft kunnen we ook dat oplossen. Ook voor reparaties en schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw Subaru staat bekend als één van de betrouwbaarste en veiligste auto’s. Of het nu een Subaru Forester, Legacy, Outback, Justy of XV is, bij Kardol doen we er alles aan om dat zo te houden en uw auto tijdens elke beurt in topconditie te krijgen. Een goed onderhouden Forester bijvoorbeeld is onverwoestbaar; dat zeggen ook de ANWB en Autoweek. De kosten voor onderhoud van een Subaru zijn over het algemeen zeer voordelig; zeker in vergelijking met andere automerken in vergelijkbare klasse. Door onze Subaru expertise kunnen wij uw Subaru perfect onderhouden of snel en deskundig repareren tegen een eerlijke prijs.

Subaru onderhoud. Wanneer en wat zijn de kosten?

De huidige modellen van Subaru dienen iedere 12 maanden of 15.000 kilometer (wat eerder komt) onderhoud te krijgen. In het Service & Garantieboekje dat bij uw auto is geleverd staat het onderhoudschema beschreven. U kunt ook vooraf informeren naar de kosten van een onderhoudsbeurt en deze combineren met een APK. Dat kan kosten schelen en wellicht een extra rit. Mocht er onverhoopt een extra reparatie en/of vervanging nodig zijn, dan informeren we u altijd vooraf over de extra kosten. Pas nadat u toestemming heeft gegeven, worden de werkzaamheden uitgevoerd. Kortom: bij de Kardol Veenendaal zit u goed voor onderhoud en reparatie en op het uitgevoerde onderhoud zit zes maanden garantie en twee jaar op de onderdelen.

subaru-voorraad
afspraakwerkplaats-kardolautobedrijf

Openingstijden werkplaats veenendaal

0318-556999
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 12:00
Zondag Gesloten

Contactgegevens