Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    

Subaru Onderhoud | Auto Kardol

Voor Subaru onderhoud moet u bij Auto Kardol zijn!


Auto Kardol Veenendaal is uw Subaru specialist voor midden Nederland! Wij beschikken over alle kennis en apparatuur om uw Subaru optimaal te kunnen onderhouden. U kunt dan ook voor alle soorten Subaru onderhoud bij ons terecht.  

 

 

Uw Subaru is bij ons in goede handen


Auto Kardol is sinds 2017 Subaru specialist in Veenendaal. Met de overname van Autobedrijf Gol hebben wij een schat aan ervaringen en know how over Subaru onderhoud in huis gehaald. Uw Subaru is bij ons dan ook in handen van specialisten en zal dus ook tot in de puntjes onderhouden worden. U kunt bij ons terecht voor Subaru onderhoud in de breedste zin van het woord. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

- Grote beurt

- Kleine beurt

- Vakantiecheck

- Reparaties

- APK

- Schadeherstel

 

Auto Kardol is dan ook dé Subaru specialist om uw Subaru in topconditie te houden. Door onze ervaring en expertise is geen probleem ons onbekend en kunnen wij u Subaru snel en vakkundig repareren, tegen een eerlijke prijs.

 

Wanneer moet mijn Subaru onderhoud hebben?


Huidige modellen van Subaru kennen een onderhoudsinterval van 12 maanden of 15.000 kilometer. U kunt het onderhoudsschema van uw Subaru terugvinden in het Service en Garantieboekje wat bij uw auto is geleverd. Mocht u twijfelen of willen informeren naar de kosten van een onderhoudsbeurt dan bent u uiteraard van harte welkom om langs te komen of contact op te nemen met onze vestiging in Veenendaal.

 

Wij informeren u graag over de kosten en eventuele mogelijkheden tot het combineren van werkzaamheden als APK en een grote of kleine beurt. Mocht bij periodiek Subaru onderhoud aan het licht komen dat er aanvullende reparaties nodig zijn, dan zullen wij dit van te voren met u bespreken. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Bovendien ontvangt u 6 maanden garantie op Subaru onderhoud en 2 jaar garantie op onderdelen.

 

Kardol Express Service, onderhoud zonder afspraak


Het gebeurt niet vaak, maar merkt u een klein defect aan uw Subaru of wilt u uw oliepeil laten checken? Voor dit soort kleinere werkzaamheden heeft Auto Kardol de Express Service. U komt langs en wij proberen u direct weer op weg te helpen, zo simpel is het.

 

 

ContactgegevensKardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.