Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    

Ssangyong Specialist | Auto Kardol

Auto Kardol: de SsangYong dealer van Nederland


Al sinds de introductie in 1995 is Auto Kardol officieel Ssangyong dealer. Met trots vertegenwoordigen wij dit stoere 4x4 merk. Ssangyong staat voor kwaliteit. Daarnaast onderscheiden zij zich door een robuuste uiterlijk en degelijke techniek. Dit wordt onderstreept door standaard 5 jaar fabrieksgarantie op alle nieuwe auto´s.

 

 

 

Ook voor onderhoud aan uw SsangYong


Als SsangYong dealer is Auto Kardol uiteraard ook het adres voor al het onderhoud aan uw SsangYong. Of het nu gaat om periodiek onderhoud, reparatie, schadeherstel of APK, voor als het onderhoud aan uw SsangYong kunt u bij ons terecht. Door jarenlange ervaring en training is uw SsangYong bij ons in goede handen. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van officiële fabrieksonderdelen.

 

Een SsangYong occasion van Auto Kardol


Naast nieuwe auto´s bieden wij ook SsangYong occasions aan. Deze worden geleverd met fabrieksgarantie. Mocht deze verlopen zijn dan ontvangt u 6 maanden BOVAG garantie. Zo rijdt u een SsangYong occasion net zo zorgeloos als een nieuwe.

 

ContactgegevensKardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.