Kardol Autobedrijf

Auto Kardol Schadeherstel service


Niemand zit te wachten op autoschade. Wanneer het dan toch gebeurt wilt u het liefste dat het schadeherstel snel en efficiënt plaatsvindt. U wilt zo min mogelijk ongemak ervaren en bij voorkeur wilt u bij een betrouwbare partij uw schadeherstel laten uitvoeren. De schadeherstel service van Auto Kardol biedt uitkomst.

 


Schadeherstel snel en efficiënt geregeld


Zoals gezegd wilt u schadeherstel zo snel en efficiënt mogelijk opgelost hebben. Buiten het ongemak en het niet kunnen beschikken over uw auto kan het afhandelen van de schade voor de nodige stress zorgen. Bovendien is de rol van de verzekeringsmaatschappij in deze niet te onderschatten. Daarom is het goed te weten dat u zelf bepaalt waar het schadeherstel plaatsvindt.

 

Schadeherstel bij Auto Kardol


Auto Kardol is dé betrouwbare partner in schadeherstel in Nijmegen, Tiel en Veenendaal. Wij bieden u de mogelijkheid tot korting op het eigen risico en het gebruik van een leenauto, alles om u te ontzorgen tijdens het herstel van de schade. Daarnaast is het een bijkomend voordeel dat wij uw auto door en door kennen. Zo kunnen wij garanderen dat het schadeherstel vakkundig gebeurt en dat er na verloop van tijd geen gebreken ontstaan als gevolg van het gedane schadeherstel.

 

Ontzorgen tijdens het schadeherstelproces


Wij nemen u het gehele proces van schadeherstel uit handen. Naast het herstel van de fysieke schade zorgen wij voor de calculatie, bemiddeling met de expert van uw eigen maatschappij als wel de van de tegenpartij. Daarnaast bemiddelen wij ook met experts en verzekeringsmaatschappijen in het geval van total-loss. U wordt uiteraard van meet af aan betrokken bij het gehele proces en zal schadeherstel alleen plaatsvinden wanneer u akkoord bent. Het ophalen van de auto bij niet-rijdbare schade is uiteraard ook mogelijk.

 

Klein schadeherstel


Naast herstel van grotere schades kunt u bij ons ook terecht voor schadeherstel van kleinere aard. Ook voor parkeerdeukjes, steenslag en ruitschade kunt u bij Auto Kardol terecht.

 

 

ContactgegevensCoronamededeling X

Wilt u een auto van ons beter bekijken maar wilt u toch liever nog niet langs komen? Geen probleem, we sturen u een video waarin u een gedetailleerde omschrijving krijgt van de auto (inclusief staat van onderhoud en eventuele beschadigingen). Indien u een auto in te ruilen heeft kunnen wij deze taxeren aan de hand van een aantal foto’s met vermelding van eventuele bijzonderheden. Aan de hand van deze taxatie kunnen wij u een prijsvoorstel doen. Is dit allemaal naar wens dan kunnen wij de auto bij u omruilen en afleveren.

U kunt ons bereiken op ons vaste telefoonnummer 085-9020050 en de verkoopafdeling zal u verder begeleiden.