Auto Kardol

Saab onderhoud

 

Regelmatig onderhoud komt ten goede aan de levensduur van uw Saab en zorgt er voor dat u veilig kunt deelnemen aan het verkeer. Voor professioneel onderhoud aan uw Saab bent u bij Kardol Veenendaal aan het juiste adres. Wij hebben alle Saab activiteiten overgenomen van Autobedrijf Gol die jarenlang Saab dealer/specialist is geweest op dezelfde locatie in Veenendaal. Het complete werkplaatsteam met een schat aan Saab ervaring hebben wij overgenomen. U kunt bij ons terecht voor olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine beurt en al het andere mogelijke Saab onderhoud en reparatie.

 

Indien uw auto regelmatig wordt onderhouden, verkleint u ook de kans op autopech. Rijden met versleten onderdelen is onveilig en kan de rest van uw auto beschadigen. Dure, onnodige reparaties zijn dan het gevolg. Wij adviseren uw Saab regelmatig in onze werkplaats te laten controleren.

 

Betrouwbaar, service en kennis: daar staat Kardol Veenendaal voor! Wij beschikken over de juiste kennis van alle modellen voor reparatie en onderhoud. In onze moderne werkplaats voorzien van alle apparatuur kunnen wij alles aan uw auto verhelpen.

 

Saab Occasions

 

Kardol Veenendaal heeft altijd een mooie selectie Saab occasions op voorraad. Klik hieronder voor onze acuale voorraad Saab occasions.

saab-voorraad
afspraakwerkplaats-kardolautobedrijf

Openingstijden werkplaats veenendaal

0318-556999
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 12:00
Zondag Gesloten

Contactgegevens