Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    

Auto Kardol: voor al uw Saab onderhoud!


Wanneer u op zoek bent naar vakkundig Saab onderhoud, dan bent u bij Auto Kardol aan het juiste adres. Of heb nu gaat om periodiek onderhoud, reparatie of andere werkzaamheden, voor al het onderhoud aan uw Saab kunt u bij ons terecht.

 


Met recht een Saab specialist


Met de overname van Saab specialist heeft Auto Kardol een schat aan ervaring in Saab onderhoud in huis. Het volledige werkplaats team van Autobedrijf Gol is bij ons werkzaam en zij kennen uw Saab van binnen en buiten. Derhalve kunt u bij ons terecht voor alle soorten onderhoud aan uw Saab:

- Olie verversen

- Lampen vervangen

- Kleine beurt

- Grote beurt

- Reparaties

- Schadeherstel

 

Door uw Saab regelmatig te laten onderhouden verlengd u de levensduur van auto en zorgt u dat u altijd veilig op weg bent.

 

Saab onderhoud bij Auto Kardol


Voor Saab onderhoud kunt u terecht bij onze vestiging in Tiel. Met de overname van  Saab specialist Gol zijn alle activiteiten voortgezet op onze locatie aan de Stephensonstraat  in Tiel. Vertrouwde service op een nieuwe locatie voor al uw Saab onderhoud.

 

Ook voor Saab occasions naar Auto Kardol


Naast Saab onderhoud specialist kunt u ook bij ons terecht voor Saab occasions. Onze Saab occasions worden uitgebreidt gecontroleerd en worden standaard geleverd met 6 maanden BOVAG-garantie.

 

 

ContactgegevensKardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.