Kardol Autobedrijf

Auto Kardol ruitschade service


Een sterretje in uw ruit is vervelend. Het hindert het zicht en daarnaast kan een sterretje snel een barst worden, met alle gevolgen van dien. Bij Auto Kardol bent u aan het juiste adres om ruitschade snel en vakkundig op te laten lossen. Naast irritatie bespaart het u vaak kosten wanneer u een kleine ruitschade tijdig laat oplossen, vaak is dit namelijk gratis.

 

 

Gratis ruitschade service?


Wanneer het een kleine ruitschade betreft is ruitreparatie vaak gratis, dit wordt namelijk gedekt door uw verzekering. Wanneer deze kleinere ruitschade doorscheurt en een barst wordt moet vaak worden overgegaan tot ruitvervanging. In dit geval betaalt u vaak een eigen risico.

 

Vakkundig ruitreparatie en ruitvervanging


Wanneer u ruitreparatie of ruitvervanging bij Auto Kardol laat uitvoeren bent u er altijd zeker van dat dit vakkundig gebeurt. Door jarenlange ervaringen en de juiste apparatuur kunnen wij de ruit snel en op de juiste manier repareren of vervangen.

 

Meer weten over de Auto Kardol ruitschade service


Wilt u meer weten over de Auto Kardol ruitschade service of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op met één van onze vestigingen of maak een afspraak via onze werkplaatsplanner

 

 

Contactgegevens