Auto Kardol

Kardol Autobedrijf heeft altijd een ruime selectie occasions op voorraad. In alle maten en soorten. U kunt er terecht voor een betaalbare occasion en u vindt er een uitgebreide selectie topautomobielen van bijvoorbeeld Land Rover & Jeep in de ruime showroom. In welke prijsklasse u een nieuwe of tweedehands auto zoekt, Kardol Autobedrijf kan u altijd een passend voorstel doen.

 

Kardol Autobedrijf is niet alleen specialist in occasions. Wij zijn ook officieel dealer van de merken Mitsubishi & SsangYong. Door het inkoopvoordeel dat Kardol Autobedrijf vanwege zijn omvang heeft, kunnen nieuwe auto’s vaak met aantrekkelijke kortingen of tegen zeer scherpe prijzen worden gekocht. Het kopen van een nieuwe auto met korting, is nog nooit zo eenvoudig geweest.

 

Inruilen van uw auto is bij Kardol Autobedrijf geen enkel probleem. In de showroom krijgt u natuurlijk meteen de inruilwaarde van uw auto te horen, u kunt er ook voor kiezen de inruilwaarde via onze website aan te vragen. U krijgt dan binnen 1 werkdag een passend voorstel. Belangrijker dan de inruilwaarde is natuurlijk het bedrag dat u uiteindelijk dient bij te betalen. U zult zien dat Kardol Autobedrijf u ook op dat vlak niet teleurstelt. Wie op zoek is naar een betrouwbare en financieel aantrekkelijke nieuwe of gebruikte auto, kan simpelweg niet om Kardol Autobedrijf heen.

 

Ook nadat u een nieuwe auto heeft aangeschaft bij Kardol Autobedrijf, nemen wij graag al uw mobiliteitszorgen uit handen. Een team van monteurs heeft de beschikking over een goed geoutilleerde werkplaats met de modernste diagnoseapparatuur. Via onze site kunt u heel eenvoudig een afspraak maken voor de APK keuring, onderhoud of reparatie.

 

U KUNT TERECHT BIJ KARDOL AUTOBEDRIJF VOOR:

 

Financial lease

Auto verzekeringen

Verkoop van occasions

Verkoop van nieuwe auto’s

Particuliere auto financiering

Reparaties van alle automerken

Onderhoud van alle automerken

Gespecialiseerd in onderhoud & reparatie Land Rover & JEEP

Algemene Periodieke Keuring (APK)

Kardol Autobedrijf is sterk in elk merk

 

 

Het team specialisten van Kardol Autobedrijf houdt u mobiel, ongeacht het automerk dat u rijdt. Kardol Autobedrijf is immers sterk in elk merk.

 

TOT ZIENS BIJ KARDOL AUTOBEDRIJF

Contactgegevens


Kees Kardol

Jeroen Kardol

 

Kardol Tiel

Kardol Nijmegen

Kardol Veenendaal