Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    


Auto Kardol: de 4WD specialist van Nederland!

 

Kardol Autobedrijf heeft altijd een ruime selectie occasions op voorraad. In alle maten en soorten. U kunt er terecht voor een betaalbare occasion en u vindt er een uitgebreide selectie topautomobielen van bijvoorbeeld Land Rover & Jeep in de ruime showroom. In welke prijsklasse u een nieuwe of tweedehands auto zoekt, Kardol Autobedrijf kan u altijd een passend voorstel doen.

 

Kardol Autobedrijf is niet alleen specialist in occasions. Wij zijn ook officieel dealer van de merken Mitsubishi & SsangYong. Door het inkoopvoordeel dat Kardol Autobedrijf vanwege zijn omvang heeft, kunnen nieuwe auto’s vaak met aantrekkelijke kortingen of tegen zeer scherpe prijzen worden gekocht. Het kopen van een nieuwe auto met korting, is nog nooit zo eenvoudig geweest.

 

Inruilen van uw auto is bij Kardol Autobedrijf geen enkel probleem. In de showroom krijgt u natuurlijk meteen de inruilwaarde van uw auto te horen, u kunt er ook voor kiezen de inruilwaarde via onze website aan te vragen. U krijgt dan binnen 1 werkdag een passend voorstel. Belangrijker dan de inruilwaarde is natuurlijk het bedrag dat u uiteindelijk dient bij te betalen. U zult zien dat Kardol Autobedrijf u ook op dat vlak niet teleurstelt. Wie op zoek is naar een betrouwbare en financieel aantrekkelijke nieuwe of gebruikte auto, kan simpelweg niet om Kardol Autobedrijf heen.

 

Ook nadat u een nieuwe auto heeft aangeschaft bij Kardol Autobedrijf, nemen wij graag al uw mobiliteitszorgen uit handen. Een team van monteurs heeft de beschikking over een goed geoutilleerde werkplaats met de modernste diagnoseapparatuur. Via onze site kunt u heel eenvoudig een afspraak maken voor de APK keuring, onderhoud of reparatie.

 

U kunt terecht bij Kardol Autobedrijf voor:

 

  • Financial lease
  • Auto verzekeringen
  • Verkoop van occasions
  • Verkoop van nieuwe auto’s
  • Particuliere auto financiering
  • Reparaties van alle automerken
  • Onderhoud van alle automerken
  • Gespecialiseerd in onderhoud & reparatie Land Rover & JEEP
  • Algemene Periodieke Keuring (APK)
  • Kardol Autobedrijf is sterk in elk merk

 

Het team specialisten van Kardol Autobedrijf houdt u mobiel, ongeacht het automerk dat u rijdt. Kardol Autobedrijf is immers sterk in elk merk.

 

TOT ZIENS BIJ KARDOL AUTOBEDRIJF

 

Contactgegevens


Kees Kardol

 

Jeroen Kardol

Kardol Tiel


Kardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.