Kardol Autobedrijf

Auto onderhoud bij Auto Kardol


Auto Kardol is al 30 jaar een begrip in de regio. U kent ons misschien als Mitsubishi-dealer of vertegenwoordiger van Ssangyong. Daarnaast hebben wij een reputatie opgebouwd als 4WD kenner met als specialisatie Land Rover en Jeep. Dit neemt niet weg dat u bij ons terecht kan voor auto onderhoud voor alle merken. Auto Kardol is uw mobiliteitspartner ongeacht uw auto, wij zeggen niet voor niets; Auto Kardol is sterk in elke merk.

 

 

 

Voor alle typen auto onderhoud naar Auto Kardol


Buiten alle merken zijn wij ook in onze service niet gebonden aan bepaalde werkzaamheden. Zo kunt u bij ons terecht voor:

- Periodiek onderhoud

- Reparaties

- Schadeherstel

- Ruitschade

- Banden

- APK-keuring

- Airco onderhoud

 

Auto onderhoud zonder afspraak: Kardol Express Service


Voor kleinere werkzaamheden en controles heeft Auto Kardol de Express Service. Voor zaken als vloeistof controles, lampjes vervangen of olie peilen kunt u langskomen zonder afspraak. Wij helpen het probleem direct uit de wereld en de kosten worden altijd eerst met u in kaart gebracht. Zo blijft u altijd mobiel en komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

Onderhoud overal in de regio


Of u nu op zoek bent naar vakkundig auto onderhoud in Nijmegen, Veenendaal of Tiel, u kunt altijd bij één van onze vestigingen terecht. Wilt u teleurstelling voorkomen? Maak dan online een afspraak via onze werkplaatsplanner of neem contact op met één van onze vestigingen.

 

 

ContactgegevensCoronamededeling X

Wilt u een auto van ons beter bekijken maar wilt u toch liever nog niet langs komen? Geen probleem, we sturen u een video waarin u een gedetailleerde omschrijving krijgt van de auto (inclusief staat van onderhoud en eventuele beschadigingen). Indien u een auto in te ruilen heeft kunnen wij deze taxeren aan de hand van een aantal foto’s met vermelding van eventuele bijzonderheden. Aan de hand van deze taxatie kunnen wij u een prijsvoorstel doen. Is dit allemaal naar wens dan kunnen wij de auto bij u omruilen en afleveren.

U kunt ons bereiken op ons vaste telefoonnummer 085-9020050 en de verkoopafdeling zal u verder begeleiden.