Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    

Auto onderhoud bij Auto Kardol


Auto Kardol is al 30 jaar een begrip in de regio. U kent ons misschien als Mitsubishi-dealer of vertegenwoordiger van Ssangyong. Daarnaast hebben wij een reputatie opgebouwd als 4WD kenner met als specialisatie Land Rover en Jeep. Dit neemt niet weg dat u bij ons terecht kan voor auto onderhoud voor alle merken. Auto Kardol is uw mobiliteitspartner ongeacht uw auto, wij zeggen niet voor niets; Auto Kardol is sterk in elke merk.

 

 

 

Voor alle typen auto onderhoud naar Auto Kardol


Buiten alle merken zijn wij ook in onze service niet gebonden aan bepaalde werkzaamheden. Zo kunt u bij ons terecht voor:

- Periodiek onderhoud

- Reparaties

- Schadeherstel

- Ruitschade

- Banden

- APK-keuring

- Airco onderhoud

 

Auto onderhoud zonder afspraak: Kardol Express Service


Voor kleinere werkzaamheden en controles heeft Auto Kardol de Express Service. Voor zaken als vloeistof controles, lampjes vervangen of olie peilen kunt u langskomen zonder afspraak. Wij helpen het probleem direct uit de wereld en de kosten worden altijd eerst met u in kaart gebracht. Zo blijft u altijd mobiel en komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

Onderhoud overal in de regio


Of u nu op zoek bent naar vakkundig auto onderhoud in Nijmegen, Veenendaal of Tiel, u kunt altijd bij één van onze vestigingen terecht. Wilt u teleurstelling voorkomen? Maak dan online een afspraak via onze werkplaatsplanner of neem contact op met één van onze vestigingen.

 

 

ContactgegevensKardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.