Kardol Autobedrijf
De Mitsubishi Space Star


 

VANAF   € 12.380,-

 

Private Lease vanaf € 189,- p.m.

 

 

De Mitsubishi Space Star: compact van buiten, groot van binnen

Door de sportieve voorbumper met in chroom uitgevoerde grilles en scherp getekende Bi-Xenon koplampen laat de Mitsubishi Space Star direct zijn dynamische aspiraties zien. In combinatie met lichtmetalen wielen en een stijlvol vormgegeven achterbumper maakt dit van de Space Star een volwassen stadsauto. Door zijn compacte buitenmaten blijft hij echter overzichtelijk en eenvoudig te navigeren door het drukke verkeer, het beste van 2 werelden.

 

Mitsubishi Space Star | Auto Kardol

Ruimte, comfort en dynamiek, dat kenmerkt de Space Star


De dynamiek van het exterieur wordt ook in het interieur van de Mitsubishi Space Star voortgezet. De chromen accenten en het met leder bekleden stuurwiel geven het interieur een sportieve uitstraling. De nieuwe ontworpen stoelen, bekleedt met hoogwaardige, luxe stoffen dragen bij aan een gevoel van comfort. Daarnaast zijn interieur en bagageruimte flexibel in te delen en is het interieur voorzien van allerlei opbergmogelijkheden om uw reis nog comfortabeler te maken. Dit maakt de Mitsubishi Space Star tot een ideale reisgenoot.

 

Cleartec technologie maakt de Mitsubishi Spacestar de zuinigste in zijn klasse!


Naast ruimte en comfort biedt de Spacestar ook uitstekende rijeigenschappen. De 1.0 en 1.2 liter benzinemotoren met Cleartec technologie realiseren een gemiddeld verbruik van 1 op 24, zonder concessie te doen aan de prestaties. Dit maakt de Spacestar de zuinigste in zijn klasse. Het Eco Drive Assist systeem helpt u bovendien om zo zuinig mogelijk met uw brandstof om te springen en zo kosten te besparen.

Mitsubishi Space Star | Auto Kardol


Coronamededeling X

Wilt u een auto van ons beter bekijken maar wilt u toch liever nog niet langs komen? Geen probleem, we sturen u een video waarin u een gedetailleerde omschrijving krijgt van de auto (inclusief staat van onderhoud en eventuele beschadigingen). Indien u een auto in te ruilen heeft kunnen wij deze taxeren aan de hand van een aantal foto’s met vermelding van eventuele bijzonderheden. Aan de hand van deze taxatie kunnen wij u een prijsvoorstel doen. Is dit allemaal naar wens dan kunnen wij de auto bij u omruilen en afleveren.

U kunt ons bereiken op ons vaste telefoonnummer 085-9020050 en de verkoopafdeling zal u verder begeleiden.