Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    
De Mitsubishi Space Star


 

VANAF   € 12.900,-

 

Private Lease vanaf € 189,- p.m.

 

 

De Mitsubishi Space Star is geheel vernieuwd

8 jaar na de introductie is hier de geheel vernieuwde Mitsubishi Space Star. Wat direct opvalt aan het exterieur is de nieuwe neus. Deze maken de Space Star niet alleen direct herkenbaar als een Mitsubishi, het heeft deze compacte stadsauto direct een volwassen uitstraling. Dit in combinatie met nieuwe wiel designs en een palet aan nieuwe, sprankelende kleuren zorgen ervoor dat de Space Star klaar is voor de toekomst.

Uiteraard is ook het interieur niet ongemoeid gelaten. Nieuwe stoelbekleding en een nieuw infotainmentsysteem zorgen ervoor dat het interieur naadloos aansluit bij nieuwe exterieur.

De nieuwe Mitsubishi Space Star 2020 | Auto Kardol

De nieuwe Mitsubishi Space Star 2020 koplamp | Auto KardolDe nieuwe Mitsubishi Space Star 2020 infotainment | Auto KardolDe nieuwe Mitsubishi Space Star 2020 achterkant | Auto Kardol

De ruimste in zijn klasse


Met het vernieuwen van interieur en exterieur heeft de Space Star niet aan ruimte ingeboet. Door gemiddeld 20 cm meer lengte is hij de ruimste in zijn klasse. Moeiteloos neemt u met 4 volwassen plaats in het ruime interieur. Bijkomend voordeel is dat de Space Star standaar is voorzien van 5 deuren en 5 volwaardige zitplaatsen.

 

Cleartec technologie maakt de Mitsubishi Spacestar de zuinigste in zijn klasse!


Naast ruimte en comfort biedt de Spacestar ook uitstekende rijeigenschappen. De 1.0 en 1.2 liter benzinemotoren met Cleartec technologie realiseren een gemiddeld verbruik van 1 op 24, zonder concessie te doen aan de prestaties. Dit maakt de Spacestar de zuinigste in zijn klasse. Dit wordt o.a. bereikt door een laag wagengewicht van onder de 900 kilogram. Bijkomend voordeel is lage vaste lasten voor de wegenbelasting.

Er is een Mitsubishi Space Star voor iedereen


De nieuwe Mitsubishi Space Star is leverbaar in 5 uitrustingsniveaus. Zo is altijd een Space Star die aansluit bij uw wensen:

 

Space Star Entry


Standaard rijk uitgerust is de Mitsubishi Space Star Entry. Met. o.a. 14 inch lichtmetalen velgen, licht- en regensensor en elektrisch bedienbare ramen vóór ontbreekt het u aan niets.

 

Space Star Cool+


Bent u op zoek naar net iets meer luxe, kies dan voor de Cool+ uitvoering van de Space Star. Bovenop de standaarduitrusting is de Cool+ o.a. uitgerust met automatische start-stopsysteem en DAB+ radio met USB-aansluiting en 4 speakers.

 

Space Star Active


Wilt u het exterieur van uw Space Star onderscheidender maken? Kies dan voor de Active uitvoering. Door toevoeging van privacy glass achter en LED-achterlichten krijgt de Space Star een sportieve uitstraling. Daarnaast is de Active voorzien van het nieuwe infotainmentsysteem met 7 inch scherm.

 

Space Star Nova


Extra comfort vind je in de Space Star Nova. Naast het navigatiesysteem met smartphone koppeling voegt deze uitvoering ook een middenarmsteun en climate control toe aan de toch al rijke uitrusting van de Active.

 

Space Star Instyle


Ga je voor het topmodel van de nieuwe Mitsubishi Space Star, kies dan voor de Instyle. Deze onderscheidt zich o.a. door 15 inch lichtmetalen velgen, half lederen bekleding en LED koplampen. Daarnaast is hij standaard voorzien van Forward Collision Mitigation, een systeem wat de weg voor u scant en zonodig een remingreep doet om een aanrijding te voorkomen of de impact te beperken.

 

Mitsubishi Space Star automaat


Naast de standaard handgeschakelde 5-versnellingsbak is de nieuwe Space Star ook leverbaar met een CVT-automaat. Zo combineert u de ruimte en het vernieuwde uiterlijk van de Space Star met het ultieme comfort van een automaat, het beste van 2 werelden. De Mitsubishi Space Star automaat is alleen leverbaar als Nova of Instyle uitvoering.

 

De nieuwe Mitsubishi Space Star 2020 | Auto Kardol

Kardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.