Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    

Mitsubishi ruitenservice bij Auto Kardol


Als erkend Mitsubishi dealer biedt Auto Kardol de Mitsubishi Ruitenservice. Deze ruitenservice is onderdeel van een breed service aanbod om uw Mitsubishi in topconditie te houden. Als u veilig met uw Mitsubishi onderweg wilt zijn is de voorruit een zeer belangrijk onderdeel. Niet alleen beschermt hij u - uiteraard - tegen de elementen, hij biedt u ook zicht op wat er voor u gebeurt. Daarnaast draagt hij bij aan een comfortabel klimaat in de auto en herbergt hij verrassend veel techniek. Denk hierbij aan licht- en regensensoren en eventuele radartechnologie voor o.a. Lane Departure Warning.

 

 

Voor ruitschade naar uw Mitsubishi dealer


Juist omdat u voorruit zo belangrijk is en direct van invloed is op uw comfort en verkeersveiligheid, wilt u dat schade deskundig en snel wordt op opgelost. Mitsubishi Ruitenservice zorgt ervoor dat bij ons terecht kunt voor uw ruitschade. Alle service voor uw Mitsubishi onder één dak. U ruiten worden bovendien bij iedere servicebeurt gecontroleerd. Zo voorkomt u bijkomende kosten voor ruitvervanging en kunt u reparatie waar mogelijk combineren met onderhoud, zo bespaart u tijd en kosten.

 

Naast gemak bent u door Mitsubishi ruitenservice ook verzekerd van het gebruik van originele Mitsubishi onderdelen bij vervanging. Zo weet u zeker dat technologie die in de ruit verwerkt zit ook na vervanging naar behoren blijft werken. Daarnaast regelen wij bij schade de volledige afhandeling met uw verzekering. In veel gevallen is schadeherstel voor u gratis.

 

Voordelen van Mitsubishi Ruitenservice


Mitsubishi Ruitenservice biedt u een aantal voordelen:

- Alle service aan uw Mitsubishi op één vertrouwd adres

- Wij verzorgen ook de afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij

- Uitsluitend gebruik van originele Mitsubishi-ruiten

- Uw fabrieksgarantie blijft geldig

- 1 jaar garantie op elke ruitreparatie

- Merkspecialistische kennis en vakmanschap

 

ContactgegevensKardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.