Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    

Mitsubishi Pechhulp met het MMAP


Gedurende de garantietermijn van uw Mitsubishi, bent u verzekerd van pechhulp met het Mitsubishi Motors Assistance Package. Het Mitsubishi Motors Assistance Package geeft u recht op Mitsubishi Pechhulp in heel Nederland inclusief uw woonplaats. Daarnaast bent u ook verzekerd van assistentie in het grootste deel van Europa. Wij staan voor u klaar wanneer u met pech langs de weg komt te staan. De Mitsubishi pechhulp komt te hulp wanneer uw stil komt te staan door bijvoorbeeld:

 

- Een lekke band

- Verkeerde brandstof

- Geen brandstof

- Een lege accu

- Buitengesloten

- Sleutels afgebroken in het slot of verloren

- Marterschade

 

 

Mitsubishi Pechhulp buiten de garantietermijn


Buiten de garantietermijn ontvangt u bij Mitsubishi onderhoud de Mitsubishi Mobiliteitspas. Hierdoor bent u ook wanneer uw garantietermijn vervallen is, verzekerd van pechhulp in binnen en buitenland.

 

Meer weten over Mitsubishi Pechhulp?


Wilt u meer weten over Mitsubishi Pechhulp? Neem contact met ons op of bekijk de algemene voorwaarden van Mitsubishi Motors Assistance Package. Wij vertellen u er graag meer over, dus neem gerust contact met ons op of bekijk de algemene voorwaarden van de mobiliteitspas.

 

 

ContactgegevensKardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.