Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    
De Mitsubishi Pajero


 

VANAF   € 37.990,-

 

Instyle Edition

 

 

De Mitsubishi Pajero: robuuste verfijning

Het stijlvolle design van de Mitsubishi Pajero is een reflectie van zijn eigenschappen. Robuust en capabel op het terrein, stoer en representatief op de weg. De ideale combinatie van terreinauto en luxe SUV. De comfort en de luxe van een ruime reisauto, de hoge zitpositie en de stille, krachtige motor maken van de Pajero in een ideale reisgenoot. Daarnaast is de Pajero uit te rusten met o.a. een uitgebreid Rockford audiosysteem en allerlei connectiviteitssystemen om uw reis verder te veraangenamen.

 

Mitsubishi Pajero | Auto kardol

 

Nog steeds een echte Mitsubishi Pajero!

Naast comfort en luxe is de Pajero natuurlijk vooral bekend als alleskunner op het terrein. Met AWD-techniek geperfectioneerd vanuit de Dakar-rally kan de Mitsubishi Pajero overal uit de voeten. Samen met de krachtige, stille dieselmotor is de Pajero ook een ideale trekauto. Met een maximaal aanhangergewicht van 3500kg is hij optimaal voorbereid op het zwaardere werk.

 

Beproefd recept: nieuwste technologie

Na ruim 35 jaar productie is de Mitsubishi Pajero een beproefd recept te noemen. Dit wil echter niet zeggen dat de Pajero niet met zijn tijd mee is gegaan. Zo is de Pajero uit te rusten met zaken als grootlichtassistent, achteruitrijcamera en Apple CarPlay om het comfort als reisauto te onderstrepen.

 

Mitsubishi Pajero Van: de Pajero “grijs” kenteken

Bent u op zoek naar een auto die u ook zakelijk overal brengt? Dan is de Mitsubishi Pajero Van de auto voor jou. De krachtige 3.2 liter dieselmotor is standaard gekoppeld aan een automatische versnellingsbak, dit maakt de Pajero Van een comfortabele alleskunner. Hij is leverbaar in 2 ombouw varianten, vanaf B-stijl of vanaf de C-stijl met extra ruimte achter de voorstoelen. Omdat de Pajero grijs kenteken kan worden gekeurd profiteert u van fiscale voordelen en is er al een Pajero vanaf €37.990,- (ex btw en bpm). 5 jaar Mitsubishi Mobiliteitsgarantie maken van uw Pajero Van een verantwoorde investering.

Mitsubishi Pajero | Auto kardol


Kardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.