Kardol Autobedrijf
De Mitsubishi Pajero


 

VANAF   € 37.990,-

 

Instyle Edition

 

 

De Mitsubishi Pajero: robuuste verfijning

Het stijlvolle design van de Mitsubishi Pajero is een reflectie van zijn eigenschappen. Robuust en capabel op het terrein, stoer en representatief op de weg. De ideale combinatie van terreinauto en luxe SUV. De comfort en de luxe van een ruime reisauto, de hoge zitpositie en de stille, krachtige motor maken van de Pajero in een ideale reisgenoot. Daarnaast is de Pajero uit te rusten met o.a. een uitgebreid Rockford audiosysteem en allerlei connectiviteitssystemen om uw reis verder te veraangenamen.

 

Mitsubishi Pajero | Auto kardol

 

Nog steeds een echte Mitsubishi Pajero!

Naast comfort en luxe is de Pajero natuurlijk vooral bekend als alleskunner op het terrein. Met AWD-techniek geperfectioneerd vanuit de Dakar-rally kan de Mitsubishi Pajero overal uit de voeten. Samen met de krachtige, stille dieselmotor is de Pajero ook een ideale trekauto. Met een maximaal aanhangergewicht van 3500kg is hij optimaal voorbereid op het zwaardere werk.

 

Beproefd recept: nieuwste technologie

Na ruim 35 jaar productie is de Mitsubishi Pajero een beproefd recept te noemen. Dit wil echter niet zeggen dat de Pajero niet met zijn tijd mee is gegaan. Zo is de Pajero uit te rusten met zaken als grootlichtassistent, achteruitrijcamera en Apple CarPlay om het comfort als reisauto te onderstrepen.

 

Mitsubishi Pajero Van: de Pajero “grijs” kenteken

Bent u op zoek naar een auto die u ook zakelijk overal brengt? Dan is de Mitsubishi Pajero Van de auto voor jou. De krachtige 3.2 liter dieselmotor is standaard gekoppeld aan een automatische versnellingsbak, dit maakt de Pajero Van een comfortabele alleskunner. Hij is leverbaar in 2 ombouw varianten, vanaf B-stijl of vanaf de C-stijl met extra ruimte achter de voorstoelen. Omdat de Pajero grijs kenteken kan worden gekeurd profiteert u van fiscale voordelen en is er al een Pajero vanaf €37.990,- (ex btw en bpm). 5 jaar Mitsubishi Mobiliteitsgarantie maken van uw Pajero Van een verantwoorde investering.

Mitsubishi Pajero | Auto kardol


Coronamededeling X

Wilt u een auto van ons beter bekijken maar wilt u toch liever nog niet langs komen? Geen probleem, we sturen u een video waarin u een gedetailleerde omschrijving krijgt van de auto (inclusief staat van onderhoud en eventuele beschadigingen). Indien u een auto in te ruilen heeft kunnen wij deze taxeren aan de hand van een aantal foto’s met vermelding van eventuele bijzonderheden. Aan de hand van deze taxatie kunnen wij u een prijsvoorstel doen. Is dit allemaal naar wens dan kunnen wij de auto bij u omruilen en afleveren.

U kunt ons bereiken op ons vaste telefoonnummer 085-9020050 en de verkoopafdeling zal u verder begeleiden.