Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    
De Mitsubishi OutlanderMitsubishi Outlander | Auto Kardel


 

VANAF   € 33.990,-

 

Private Lease vanaf € 549,- p.m.

 

 

Stijl en dynamiek komen samen in de Mitsubishi Outlander

Het vernieuwde Dynamic-Shield front design geven de Mitsubishi Outlander een stoere en robuuste uitstraling en maakt hem tegelijkertijd herkenbaar als Mitsubishi. Het design maakt de Outlander niet alleen dynamisch en herkenbaar, het draagt bij aan een betere stroomlijn en ondersteunt zo de prestaties van de Outlander. Bovendien draagt het bij aan toegenomen efficiency van de nieuwe Outlander.

 

Mitsubishi Outlander zwart voorkant | Auto Kardol

Mitsubishi Outlander Dashboard | Auto KardolMitsubishi Outlander rood zijkant | Auto KardolMitsubishi Outlander Interieur | Auto Kardol

 

De Outlander voelt zich overal thuis!


Zijn vernieuwde design, met zwarte accenten en sportieve zwarte grill maken de van de Mitsubishi Outlander een stijlvolle verschijning in de stad. Door het gebruik van zilverkleurige beschermingsplaten en stootlijsten rondom kan de Outlander ook buiten stad en buiten de gebaande paden prima uit de voeten.

 

Technologie helpt u vooruit


De Mitsubishi Outlander is uit te rusten met 2.0 benzine of een 2.2 dieselmotor. Beide motoren zijn uitgerust met de modernste technieken om altijd trekkracht te garanderen, zonder concessies te doen in comfort en efficiëntie. Deze motoren, gecombineerd met Mitsubishi’s eigen Super All Wheel Control zorgen ervoor dat de Outlander onder alle omstandigheden uit de voeten kan. U kunt met S-AWC het karakter van uw Outlander afstemmen aan de omstandigheden. Zo is er:

 

- ECO-modus voor een optimaal brandstofverbruik

- NORMAL-modus voor normale omstandigheden

- SNOW-modus wanneer de ondergrond glad en onvoorspelbaar is

- LOCK voor het zwaardere terrein

 

Veiligheid, kwaliteit en innovatie


De Mitsubishi Outlander biedt de beleving die je van een premium SUV mag verwachten. Hoogwaardige materialen, een comfortabel interieur en tal van innovatieve voorzieningen maken van de Outlander een ideale metgezel over korte en lange afstanden. Zo is de Mitsubishi Outlander uit te rusten met o.a.:

 

- Elektrische bedienbare achterklep

- Keyless Operation System

- Navigatiesysteem met 3D weergave

- Apple Carplay

- Rockford Fosgate Premium Audio System

 

Daarnaast helpt de Outlander u nagenoeg ongemerkt door tal van veiligheidssystemen. Zo is de Outlander o.a uit te rusten met:

- Adaptieve Cruisecontrol

- Dodehoekassistent

- Lane Departure Warning

- Grootlicht assistent

- 360 graden parkeercamera

Mitsubishi Outlander | Auto Kardol

Kardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.