Kardol Autobedrijf
De Mitsubishi Outlander PHEV


 

VANAF   € 35.990,-

 

Private Lease vanaf € 579,- p.m.

 

 

PHEV 2.0: De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV

De Mitsubishi Outlander PHEV is de best verkocht PHEV SUV van Europa. Toch is het Mitsubishi gelukt om met de nieuwe Outlander PHEV de lat nog hoger te leggen. Met een geheel herziene aandrijflijn en vernieuwd onderstel is de Mitsubishi Outlander PHEV dynamischer dan ooit. Daarnaast is de samenwerking in de aandrijflijn verder verfijnd en is het systeemvermogen gestegen naar 240pk. De nieuwe PHEV is opnieuw de maatstaf in het PHEV segment.

 

Mitsubishi Outlander PHEV wit zijkant | Auto Kardol

Mitsubishi Outlander PHEV dashboard | Auto KardolMitsubishi Outlander PHEV airco | Auto KardolMitsubishi Outlander PHEV interieur | Auto kardol

 

Comfort, rust en luxe


Naast de techniek en het exterieur is ook het interieur van de Mitsubishi Outlander vernieuwd. Naast de toepassing van hoogwaardige en luxere materialen zijn er vooral stappen gemaakt op het gebied van technologie en connectiviteit. Zo is de nieuwe Outlander PHEV o.a. te voorzien van:

 

- Nieuw instrumentenpaneel

- Multi Info Power Meter

- Smartphone Link Display Audio-systeem

- Apple Carplay

- Android Auto

- USB poort voor en achter

- Around View Monitor: vier camera's voor maximaal zicht tijdens het parkeren

 

Innovatieve veiligheidsvoorzieningen als:

- Blind Spot Warning

- Forward Collision Mitigation

- Rear Cross Traffic Alert

- Ultrasonic Misacceleration Mitigation System

 

De Mitsubishi Outlander PHEV is thuis onder alle omstandigheden


Naast de maatstaf op het gebied van plug-in hybride techniek profiteert de Outlander PHEV ook van 30 jaar kennis in de rallysport. Met behulp van het SUPER ALL WHEEL CONTROL (S-AWC) systeem kan de Outlander overal uit de voeten.

 

Om zijn veelzijdige karakter te onderstrepen en zijn mogelijkheden nog verder te vergroten zijn er voor de Outlander PHEV twee nieuwe rijstanden toegevoegd. Met de standen SPORT en SNOW kunt u het weggedrag van de Outlander PHEV nog verder laten aansluiten op de omstandigheden.

Mitsubishi Outlander PHEV wit voorkant| Auto Kardol

Coronamededeling X

Wilt u een auto van ons beter bekijken maar wilt u toch liever nog niet langs komen? Geen probleem, we sturen u een video waarin u een gedetailleerde omschrijving krijgt van de auto (inclusief staat van onderhoud en eventuele beschadigingen). Indien u een auto in te ruilen heeft kunnen wij deze taxeren aan de hand van een aantal foto’s met vermelding van eventuele bijzonderheden. Aan de hand van deze taxatie kunnen wij u een prijsvoorstel doen. Is dit allemaal naar wens dan kunnen wij de auto bij u omruilen en afleveren.

U kunt ons bereiken op ons vaste telefoonnummer 085-9020050 en de verkoopafdeling zal u verder begeleiden.