Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    
De Mitsubishi Outlander PHEV


 

VANAF   € 35.990,-

 

Private Lease vanaf € 579,- p.m.

 

 

PHEV 2.0: De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV

De Mitsubishi Outlander PHEV is de best verkocht PHEV SUV van Europa. Toch is het Mitsubishi gelukt om met de nieuwe Outlander PHEV de lat nog hoger te leggen. Met een geheel herziene aandrijflijn en vernieuwd onderstel is de Mitsubishi Outlander PHEV dynamischer dan ooit. Daarnaast is de samenwerking in de aandrijflijn verder verfijnd en is het systeemvermogen gestegen naar 240pk. De nieuwe PHEV is opnieuw de maatstaf in het PHEV segment.

 

Mitsubishi Outlander PHEV wit zijkant | Auto Kardol

Mitsubishi Outlander PHEV dashboard | Auto KardolMitsubishi Outlander PHEV airco | Auto KardolMitsubishi Outlander PHEV interieur | Auto kardol

 

Comfort, rust en luxe


Naast de techniek en het exterieur is ook het interieur van de Mitsubishi Outlander vernieuwd. Naast de toepassing van hoogwaardige en luxere materialen zijn er vooral stappen gemaakt op het gebied van technologie en connectiviteit. Zo is de nieuwe Outlander PHEV o.a. te voorzien van:

 

- Nieuw instrumentenpaneel

- Multi Info Power Meter

- Smartphone Link Display Audio-systeem

- Apple Carplay

- Android Auto

- USB poort voor en achter

- Around View Monitor: vier camera's voor maximaal zicht tijdens het parkeren

 

Innovatieve veiligheidsvoorzieningen als:

- Blind Spot Warning

- Forward Collision Mitigation

- Rear Cross Traffic Alert

- Ultrasonic Misacceleration Mitigation System

 

De Mitsubishi Outlander PHEV is thuis onder alle omstandigheden


Naast de maatstaf op het gebied van plug-in hybride techniek profiteert de Outlander PHEV ook van 30 jaar kennis in de rallysport. Met behulp van het SUPER ALL WHEEL CONTROL (S-AWC) systeem kan de Outlander overal uit de voeten.

 

Om zijn veelzijdige karakter te onderstrepen en zijn mogelijkheden nog verder te vergroten zijn er voor de Outlander PHEV twee nieuwe rijstanden toegevoegd. Met de standen SPORT en SNOW kunt u het weggedrag van de Outlander PHEV nog verder laten aansluiten op de omstandigheden.

Mitsubishi Outlander PHEV wit voorkant| Auto Kardol

Kardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.