Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    

Mitsubishi onderhoud bij Auto Kardol

 

Als officiële dealer van Mitsubishi is Auto Kardol het adres voor onderhoud aan uw Mitsubishi. Onderhoud aan uw Mitsubishi wordt bij Auto Kardol altijd gedaan volgens het Mitsubishi onderhoudsplan. Het onderhoud wordt uitgevoerd door vakkundig personeel, getraind door Mitsubishi. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van officiële fabrieksonderdelen bij Mitsubishi onderhoud.

 

 

Mitsubishi onderhoud geeft zekerheid


Naast eerder genoemde zekerheden met betrekking tot onderhoud en onderdelen bied Mitsubishi onderhoud bij Auto Kardol nog meer zekerheden. Zo houdt de Mitsubishi-monteur tijdens periodiek onderhoud slijtage onderdelen scherp in de gaten en kan hij eventueel adviseren over preventieve werkzaamheden, zo helpt hij u geld besparen en uw auto in topconditie te houden. Daarnaast geeft Mitsubishi onderhoud u recht op een gratis Mitsubishi Mobiliteitsservice Card. Daarmee heeft u tot de volgende onderhoudsbeurt recht op Mitsubishi Pechhulp, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bovendien is bij periodiek onderhoud volgens fabrieks richtlijnen de APK gratis!

 

Gemak en eenvoud, dat is Mitsubishi onderhoud


Naast zekerheid en betrouwbaarheid willen wij u ook zo goed mogelijk van dienst zijn. Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen bieden wij u de mogelijkheid om zelf uw onderhoud in te plannen via onze online werkplaatsplanner. Daarnaast geeft de Mitsubishi onderhoud calculator u inzicht in de verwachte kosten van u onderhoud.

 

Altijd vervangend vervoer tijdens Mitsubishi onderhoud


Auto Kardol biedt u altijd de mogelijkheid tot vervangend vervoer wanneer uw auto bij ons te gast is. Zo krijgt uw auto de aandacht die hij verdient en bent u toch mobiel. Een win-win situatie!

 

Mitsubishi onderhoud: de voordelen op een rij

 

Het onderhouden van uw Mitsubishi bij Auto Kardol brengt o.a. de volgende voordelen met zich mee:

- Onze monteurs zijn opgeleid door Mitsubishi

- Onderhoud tegen vaste concurrerende prijzen

- Originele Mitsubishi-onderdelen

- Gratis APK bij onderhoud

- Gratis Mitsubishi Mobiliteitsservice

- Schadeherstel regelen wij volledig voor u

 

 

ContactgegevensKardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.