Kardol Autobedrijf

Mitsubishi onderhoud bij Auto Kardol

 

Als officiële dealer van Mitsubishi is Auto Kardol het adres voor onderhoud aan uw Mitsubishi. Onderhoud aan uw Mitsubishi wordt bij Auto Kardol altijd gedaan volgens het Mitsubishi onderhoudsplan. Het onderhoud wordt uitgevoerd door vakkundig personeel, getraind door Mitsubishi. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van officiële fabrieksonderdelen bij Mitsubishi onderhoud.

 

 

Mitsubishi onderhoud geeft zekerheid


Naast eerder genoemde zekerheden met betrekking tot onderhoud en onderdelen bied Mitsubishi onderhoud bij Auto Kardol nog meer zekerheden. Zo houdt de Mitsubishi-monteur tijdens periodiek onderhoud slijtage onderdelen scherp in de gaten en kan hij eventueel adviseren over preventieve werkzaamheden, zo helpt hij u geld besparen en uw auto in topconditie te houden. Daarnaast geeft Mitsubishi onderhoud u recht op een gratis Mitsubishi Mobiliteitsservice Card. Daarmee heeft u tot de volgende onderhoudsbeurt recht op Mitsubishi Pechhulp, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bovendien is bij periodiek onderhoud volgens fabrieks richtlijnen de APK gratis!

 

Gemak en eenvoud, dat is Mitsubishi onderhoud


Naast zekerheid en betrouwbaarheid willen wij u ook zo goed mogelijk van dienst zijn. Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen bieden wij u de mogelijkheid om zelf uw onderhoud in te plannen via onze online werkplaatsplanner. Daarnaast geeft de Mitsubishi onderhoud calculator u inzicht in de verwachte kosten van u onderhoud.

 

Altijd vervangend vervoer tijdens Mitsubishi onderhoud


Auto Kardol biedt u altijd de mogelijkheid tot vervangend vervoer wanneer uw auto bij ons te gast is. Zo krijgt uw auto de aandacht die hij verdient en bent u toch mobiel. Een win-win situatie!

 

Mitsubishi onderhoud: de voordelen op een rij

 

Het onderhouden van uw Mitsubishi bij Auto Kardol brengt o.a. de volgende voordelen met zich mee:

- Onze monteurs zijn opgeleid door Mitsubishi

- Onderhoud tegen vaste concurrerende prijzen

- Originele Mitsubishi-onderdelen

- Gratis APK bij onderhoud

- Gratis Mitsubishi Mobiliteitsservice

- Schadeherstel regelen wij volledig voor u

 

 

ContactgegevensCoronamededeling X

Wilt u een auto van ons beter bekijken maar wilt u toch liever nog niet langs komen? Geen probleem, we sturen u een video waarin u een gedetailleerde omschrijving krijgt van de auto (inclusief staat van onderhoud en eventuele beschadigingen). Indien u een auto in te ruilen heeft kunnen wij deze taxeren aan de hand van een aantal foto’s met vermelding van eventuele bijzonderheden. Aan de hand van deze taxatie kunnen wij u een prijsvoorstel doen. Is dit allemaal naar wens dan kunnen wij de auto bij u omruilen en afleveren.

U kunt ons bereiken op ons vaste telefoonnummer 085-9020050 en de verkoopafdeling zal u verder begeleiden.