Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    
De Mitsubishi L200


 

VANAF   € 45.469,-

 

L200 Intense + €5.554,-

 

 

De vernieuwde Mitsubishi L200

De L200 heeft niet van zijn kenmerkende design verloren. Toch oogt hij aerodynamische en slanker, terwijl de laadruimte is toegenomen. Het vernieuwde design draagt bij aan een lagere CW waarde, wat de rijgeluiden verminderd. Daarnaast draagt het bij aan een verminderd brandstofverbruik en betere rijeigenschappen. In het interieur vergroten de vernieuwde stoelen het comfort en is er nog meer bewegingsvrijheid voor bestuurder en passagiers.

 

Mitsubishi L200 grijs voorkant | Auto kardol

Mitsubishi L200 deuren | Auto KardolMitsubishi L200 dashboard | Auto KardolMitsubishi L200 wit voorkant | Auto Kardol

 

Robuuste techniek en een veelzijdig karakter

De Mitsubishi L200 valt in de categorie pick-up’s met 1000 kg laadvermogen. Daarnaast heeft de L200 een maximaal trekgewicht van 3100 kg. Hij combineert de laadbreedte van een europallet met de compacte buitenmaten en een hoge wendbaarheid. Daarnaast is de L200 ontwikkeld met de ondernemer in het achterhoofd, zo zijn de onderhoudsintervallen vergroot naar 20.000 km. Voor iedere ondernemer is er een geschikte variant, met keuze uit 3 carrosserievarianten. Kiest u voor een Mitsubishi L200 dan kiest u voor bewezen betrouwbaarheid, al 440.000 klanten gingen u voor sinds 1978. Bovendien profiteert u van 5 jaar Mitsubishi fabrieksgarantie.

 

De L200: werkpaard en luxepaard

Het feit dat de L200 wordt ingezet voor het zware werk betekent niet dat het aan de bestuurder iets hoeft te ontbreken. De Mitsubishi L200 kan daarom worden uitgerust met tal van zaken dieu het leven gemakkelijk maken tijdens het werk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

- Achteruitrijcamera

- Keyless Operation System met start/stop-knop

- Cruise control

- Dual-zone climate control

- Schakelflippers aan de stuurkolom

- DAB+ (Digital Audio Broadcast)

- Lederen bekleding met stoelverwarming

- LED-dagrijverlichting

- MMCS navigatiesysteem

- Automatische transmissie

 

Veiligheid staat bij de Mitsubishi L200 voorop

Naast comfort is veiligheid uiteraard ook prioriteit. Om zo veilig mogelijk op weg te zijn met uw L200 is deze uitgerust met diverse systemen die u bijstaan op het moment dat het dreigt mis te gaan. Deze systemen omvatten o.a.:

- Lane Departure Warning

- Trailer Stability Assist

- Hill Start Assist

 

Zo bent u altijd veilig op weg en kunt u erop vertrouwen dat uw Mitsubishi L200 u zal helpen wanneer nodig.

Mitsubishi L200 uitvoeringen | Auto Kardol

Kardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.