Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    
De Mitsubishi Eclipse Cross


 

VANAF   € 29.490,-

 

Private Lease vanaf € 475,- p.m.

 

 

De Mitsubishi Eclipse Cross: onderscheidend design is de standaard

De Mitsubishi Eclipse Cross is een auto die indruk maakt. Met zijn stijlvolle coupé-daklijn oogt hij sportief, zonder concessie te doen in het interieur. Het design van de Eclipse Cross straalt kracht en atletisch vermogen uit. Dit in combinatie met het nieuwe ontworpen front maakt het naast sportief ook herkenbaar als Mitsubishi. De Eclipse Cross is dé compacte SUV de sportief design combineert met de voordelen van een hoge zitpositie en overzicht in het verkeer.

 

Mitsubishi Eclipse Cross rood | Auto Kardol

Mitsubishi Eclipse Cross rood voorkant | Auto KardolMitsubishi Eclipse Cross Dashboard | Auto KardolMitsubishi Eclipse Cross rood achterkant | Auto Kardol

 

Veiligheid voor alles: ontdek alle veiligheidssystemen van de Eclipse Cross

Het design van de Mitsubishi Eclipse Cross daagt u uit voor een dynamische rit. Geen probleem! U wilt u echter wil op een veilige manier onderweg zijn. Om daarvoor te zorgen is de Eclipse Cross uit te rusten met een groot aanbod aan veiligheidssystemen. Onder andere:

 

Forward Collision Mitigation System [FCM]

FCM helpt u bij het voorkomen van een frontale aanrijding. Met behulp van camera en radarsystemen reageert de Eclipse Cross op voertuigen en voetgangers waarmee een aanrijding dreigt.

 

Adaptive Cruise Control [ACC]

ACC houdt met behulp van radar automatisch afstand op de voorganger en zal wanneer nodig afremmen en tot stilstand komen. Dit zorgt voor een ontspannen ervaring tijdens file-rijden en start-stop verkeer.

 

Blind Spot Warning [BSW]

Met behulp van radarsensoren houdt de Eclipse Cross uw dode hoek in de gaten. Wanneer de richtingaanwijzer niet is ingeschakeld zal een signalering oplichten in de buitenspiegel. Wanneer er iets in de dode hoek wordt waargenomen en de richtingaanwijzer wordt ingeschakeld zal er een ook een geluidssignaal klinken om uw te waarschuwen.

 

Veelzijdigheid al tweede natuur: de Eclipse Cross kan altijd uit de voeten

Het design van de Mitsubishi Eclipse Cross daagt u uit om het avontuur aan te gaan. Als ideale metgezel is de Eclipse Cross overal op voorbereidt. Met behulp van het Super All Wheel Control S-AWC in combinatie met Active Yaw Control (AYC) zorgt de auto ervoor dat u altijd optimale grip heeft. Met de instelbare modus voor verschillende ondergronden (Auto, Snow en Gravel) kunt u onder alle omstandigheden veilig uit de voeten.


Kardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.