Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    

Mitsubishi bandenservice bij Auto Kardol

 

Comfort, veiligheid en betrouwbaarheid zijn de basiskwaliteiten waar iedere Mitsubishi in uitblinkt. Om deze kwaliteiten optimaal uit te laten komen is het van belang dat aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Regelmatig vakkundig onderhoud is er daar één van. Een andere voorwaarde die vaak niet op waarde wordt geschat zijn goede banden. Met de Mitsubishi bandenservice weet u zeker dat u altijd geschikt rubber onder uw Mitsubishi heeft zitten.

 

 

Bandenservice door Mitsubishi voor Mitsubishi's


Het monteren van juiste banden onder uw Mitsubishi is van groot belang. Niet alleen het comfort en de rijeigenschappen worden beïnvloed door de banden die worden gemonteerd. De belangrijkste reden waarom de juiste banden van levensbelang kunnen zijn is veiligheid.

Als u zich indenkt dat de controle over de auto wordt bepaald door 4 contactoppervlakken ten grote van een handpalm is het duidelijk dat deze contactoppervlakken - uw banden - in optimale conditie moeten zijn en opgewassen moeten zijn tegen de juiste omstandigheden. En wie kan u daar beter over adviseren van uw eigen Mitsubishi-dealer. Daarom kiest u voor Mitsubishi bandenservice.

 

Grip, comfort en kostenbesparing met Mitsubishi bandenservice


Omdat wij uw auto van haver tot gort kennen, kunnen wij u uitstekend adviseren over het type band wat het beste bij uw auto past. Op die manier profiteert u van optimale grip in alle omstandigheden. Daarnaast zal de juiste band invloed hebben op uw brandstofverbruik en u zo kosten kan besparen. Daarnaast zal de juiste band het afrolcomfort en geluidsniveau beperken en het comfort verhogen. Tot slot geeft het uiteraard ook een gevoel van zekerheid dat het contactoppervlak met de weg is gekozen door een expert.

 

Banden wisselen bij Auto Kardol Mitsubishi


Steeds meer mensen kiezen in de herfst en winterperiode voor winterbanden. Door een andere samenstelling van het rubber hebben deze banden meer grip onder koude omstandigheden. Daarnaast zijn winterbanden anders geprofileerd, waardoor ze meer grip bieden bij natte tot extreem natte omstandigheden. Door deze verbeterde grip zal de remweg aanzienlijk korter zijn dan op een zomerband in dezelfde omstandigheden. Banden wisselen is dan ook zeker aan te raden.

 

De voordelen van Mitsubishi Bandenservice


- Maximale veiligheid en comfort

- Aantrekkelijke all-inprijzen

- Merkspecialistische kennis en vakmanschap

- Merkspecialistisch gereedschap

- Altijd snelle service, klaar terwijl u wacht

 

 

ContactgegevensKardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.