Kardol Autobedrijf
De Mitsubishi ASX


 

VANAF   € 21.490,-

 

Private Lease vanaf € 339,- p.m.

 

 

De nieuwe Mitsubishi ASX


De Mitsubishi ASX is vernieuwd! Door toepassing van het ‘Dynamic Shield’ design op de neus is het niet alleen herkenbaar als Mitsubishi, het geeft hem ook een stoerder en brutaler front. Daarnaast zorgen toevoegen van LED strips en vernieuwde mistlampen niet alleen voor verbeterde zichtbaarheid, maar ook voor een modernere uitstraling.

 

Mitsubishi ASX rood | Auto Kardol

Mitsubishi ASX bruin achterkant | Auto KardolMitsubishi ASX dashboard | Auto KardolMitsubishi ASX rood voorkant | Auto Kardol

 

ASX: de compacte SUV met veel binnenruimte


De Mitsubishi ASX combineert zijn compacte buitenmaten met een ruim interieur. Zo profiteert u van de wendbaarheid en handelbaarheid van een compacte auto, met de voordelen van een SUV. Een hoge zitpositie en goed overzicht over het verkeer om u heen, verhogen het comfort in drukke steden en op de snelweg. Daarnaast is de Mitsubishi ASX te voorzien van allerlei zaken om uw reis nog aangenamer te maken. Te denken van:

 

- Volautomatische airconditioning

- Glazen panoramadak

- Rockford Fosgate premium audio systeem

- Bluetooth connectiviteit

 

Zorgeloos een nieuwe ASX: Mitsubishi ASX private lease


Wilt u graag een nieuwe Mitsubishi ASX rijden, maar ziet u op tegen de grote investering? Of wilt u niet met onverwachte kosten geconfronteerd worden? Dan is private lease een oplossing voor u. Kiest u voor een Mitsubishi ASX via private lease dan rijdt u een ASX voor een vast bedrag per maand, zonder bijkomende kosten. Alleen brandstof betaalt u zelf!