Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    

Algemene Periodieke Keuring (APK) voor uw Mitsubishi


De Algemene Periodieke Keuring of APK is in het leven geroepen ter verbetering van de verkeersveiligheid en bescherming van het milieu. De APK-keuring dient, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, in bepaalde intervallen plaats te vinden. Auto’s die vóór 1 januari 2005 op kenteken zijn gezet dienen na 3 jaar elk jaar gekeurd te worden. Voor auto’s van na 1 januari 2005 wordt het volgende schema aangehouden met onderscheid tussen Diesel/LPG en Benzine auto’s. 

 

Wilt u uw Mitsubishi APK laten keuren, dan bent u bij Auto Kardol aan het juiste adres. Als Mitsubishi dealer biedt Auto Kardol de Mitsubishi APK service.

 

 

 

Wat is Mitsubishi APK service precies?

 

Mitsubishi APK-service biedt u als Mitsubishi rijder een aantal voordelen:

- Merkspecialistische kennis;

- Merkspecialistische gereedschappen;

- Uitsluitend originele Mitsubishi-onderdelen;

- In combinatie met een onderhoudsbeurt is de APK gratis.

 

Maak zelf een afspraak om uw Mitsubishi APK te laten keuren

 

Wilt u uw Mitsubishi APK laten keuren bij Auto Kardol? Maak dan snel een afspraak via online werkplaatsplanner. Om deze manier kan je eenvoudig en snel een afspraak inplannen. Wiil je weten of je auto al toe is aan een nieuwe APK? Neem dan contact met ons op of raadpleeg de database van het RDW met behulp van uw kenteken.

 

 

ContactgegevensKardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.