Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    

Airco onderhoud voor uw Mitsubishi

 

Net als alle systemen in uw Mitsubishi heeft ook het airconditioningssysteem periodiek onderhoud nodig. Dit systeem zorgt immers voor een aangenaam klimaat in uw auto. Niet alleen heel prettig, maar ook nog eens beter voor de verkeersveiligheid. U bent immers alerter wanneer u in een frisse, koele auto rijdt.

 


Waarom is airco onderhoud nodig?

 

Zoals gezegd draagt een goed werkende airco bij aan uw comfort en veiligheid. Wanneer u het systeem niet periodiek laat controleren en reinigen kunnen bovendien nare geurtjes ontstaan door de vorming van bacteriën in het systeem. Daarnaast zorgt zeer vluchtig koudemiddel voor de koeling in het systeem. Wanneer er een lek ontstaat kan dit middel ontsnappen en zal uw airco-systeem niet meer goed koelen. Het niveau van het genoemde koudemiddel zal sowieso dalen bij gebruik en zal dus ook periodiek gecontroleerd en bijgevuld moeten worden.

 

Mitsubishi biedt airco onderhoud tegen vaste prijzen

 

Om uw airco in topconditie te houden biedt Mitsubishi een aantal standaard werkzaamheden aan het systeem aan tegen een aantrekkelijk tarief:

 

Preventieve aircoreiniging € 24,95

Reiniging van de interieur verdamper onder lage druk. Dood bacterien en voorkomt het ontstaan van schimmel in het systeem, ter voorkoming van nare geurtjes in het interieur.

 

Intensieve airco reiniging € 39,95

Reiniging van interieur verdamper onder hoge druk. Verwijdert eventuele schimmel en bacteriën en verdrijf van aanwezige onaangename geuren uit het interieur van de auto.

 

Full-Airco service v.a. € 129,95

Volledig reiniging van het aircosysteem in combinatie met het bijvullen van het koudemiddel.

 

Voordelen van Mitsubishi airco onderhoud op een rij

 

De kennis en het vakmanschap van de Mitsubishi-dealer.

 

- Vaste prijzen

- Altijd frisse lucht

- Een optimaal interieur klimaat

- Reiniging van ventilatiekanalen en filters

- Altijd een optimale werking van uw airco

- Langere levensduur

- Snelle ontwaseming van beslagen ramen

 

ContactgegevensKardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.