Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    

Lease mogelijkheden

Bent u in onze voorraad een occasion tegen gekomen en twijfelt u of u wilt kopen of leasen? Het voordeel bij lease is dat u verzekerd bent én grip houdt op de kosten. Uw auto is in topconditie, verzekerd, en u heeft een vast maandbedrag. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Dit geldt voor zowel zakelijk lease als private lease.  

Bent u inmiddels benieuwd geworden naar de mogelijkheden en/of voorwaarden? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contact formulier hieronder in!

Contactgegevens


Openingstijden showroom tiel

0344-630500

Kardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.