Kardol Autobedrijf

Land Rover specialist | Auto Kardol

Auto Kardol: dé Land Rover specialist van Nederland


Door jarenlange ervaring in de verkoop, onderhoud en aanpassing van Land Rovers kunt u Auto Kardol gerust een Land Rover specialist noemen. U kunt dan ook voor alles wat met u Land Rover te maken heeft bij ons terecht. Of het nu een Series 1 Defender betreft of een Range Rover Velar, uw Land Rover is bij ons in goede handen.

 

 

 

Gedegen onderhoud vraagt om een Land Rover specialist


Uw Land Rover, nieuw of al met wat meer ervaring, staat bol van de complexe techniek. Om al deze systemen goed te laten samenwerken, nu en in de toekomst, is specialistisch onderhoud nodig, dit vraagt om een Land Rover specialist. Naast jarenlange ervaring met Land Rovers, beschikken onze monteurs ook over het juiste gereedschap om uw Land Rover in topconditie te houden. Twijfelt u of uw Land Rover onderhoud nodig heeft of heeft u vraag voor één van onze Land Rover specialisten? Kom dan gerust langs of neem contact op via onze website.

 

Altijd een ruim aanbod Land Rover occasions


Naast onderhoud en reparatie van Land Rovers kunt u bij ons ook terecht voor een jong gebruikte Land Rover occasion. Zowel het Land Rover als het Range Rover is binnen onze voorraad vertegenwoordigd. Daarnaast vindt u ook regelmatig grijs kenteken Land Rover occasions in onze voorraad. Bekijk onze actuele Land Rover voorraad.

 

Stel een custom Land Rover samen


Veelzijdigheid en onverzettelijkheid zijn standaard bij een Land Rover. Toch kan het zijn dat u op zoek bent naar net iets anders. Ook dan bent u bij Auto Kardol aan het juiste adres. Met behulp van onze kennis en ervaring met alle producten van Land Rover kunnen wij uw Land Rover volledig aanpassen aan uw wensen. Met gebruik van Land Rover onderdelen kunnen we de mogelijkheden van uw Land Rover nog verder vergroten. Daarnaast kunnen wij uw Land Rover optisch vergaand aanpassen aan uw eigen smaak. Zo krijgt u de custom Land Rover waar u altijd van heeft gedroomd. Wij hebben een breed aanbod Land Rover onderdelen reeds op voorraad, mochten wij voor uw Land Rover onderdelen moeten bestellen, dan kunnen deze vaak de volgende dag al verwelkomen in ons magazijn. Ervaring, kennis, kunde en betrokkenheid, dat maakt Auto Kardol de Land Rover specialist van Nederland!

 

 

Contactgegevens