Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    

Land Rover onderhoud | Auto Kardol

Land Rover onderhoud bij Auto Kardol


Auto Kardol is dé Land Rover specialist voor Midden en Zuid-Nederland. Onze vestiging in Tiel is dan ook het adres voor vakkundig Land Rover onderhoud. Het is van het grootste belang om uw auto in goede conditie te houden. Zeker in het geval van Land Rover en Range Rover is het belangrijk om goed onderhoud te laten plegen. Door de specialistische en complexe techniek die in de auto’s gebruikt wordt is vakkundig onderhoud essentieel. Zo heeft u langer plezier van uw auto en komt u niet onverwacht stil te staan.  

 

 

Specialist in Land Rover onderhoud


Door jarenlange ervaring en een specialisatie in Land- en Range Rovers bent u bij Auto Kardol aan het juiste adres voor Land Rover onderhoud. U kunt bij ons terecht voor alle type Land Rovers, van een Series 1 Defender, tot een gloednieuwe Velar, onze specialisten houden uw auto met genoegen in topconditie. Met behulp van specialistische en grondige controles toetsen wij de conditie van uw auto en zorgen wij dat u altijd op weg bent met een veilige en betrouwbare Land Rover. Dit is niet alleen van belang op de openbare weg, maar ook wanneer u het terrein in gaat wilt u op uw auto kunnen vertrouwen.

 

Naast Land Rover onderhoud ook reparatie en schadeherstel


Onderhoud is essentieel om uw Land Rover in topconditie te houden. Gaat er onverhoopt toch iets mis dan helpen wij u bij Auto Kardol graag weer op weg. Of het nu gaat om een technische reparatie of schadeherstel, onze Land Rover specialisten staan voor u klaar. Naast kennis en ervaring beschikken wij bovendien over de apparatuur om uw snel weer de weg op te krijgen. Heeft u een vraag of twijfelt u over het onderhoud van uw Land Rover? Kom dan gerust langs bij onze vestiging in Veenendaal of neem contact met ons op.

 

Wanneer heeft mijn Jeep onderhoud nodig?


Wanneer u een oudere Jeep rijdt kunt u uitgaan van een onderhoudsinterval van ongeveer 15.00 kilometer of 1 jaar. Heeft uw Jeep een recenter bouwjaar, dan zal de auto zelf aangeven wanneer het tijd is voor onderhoud. Twijfelt u of heeft uw een vraag over het onderhoud van uw Jeep? Neem dan gerust contact op met één van onze vestigingen of kom langs.

 

Land Rover onderhoud zonder afspraak: Kardol Express Service


Wanneer uw Land Rover een klein gebrek vertoond of u wilt een controle uit laten voeren, dan kunt u langskomen zonder afspraak. Dit is de Kardol Express Service.

 

 

ContactgegevensKardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.