Kardol Autobedrijf

Jeep onderhoud | Auto kardol

Jeep onderhoud bij Auto Kardol


Als 4WD specialist mag Jeep uiteraard niet ontbreken in de portfolio van Auto Kardol. Onze monteurs hebben jaren ervaring met Jeep onderhoud en kunnen uw Jeep dan ook in topconditie houden. Zij kennen uw Jeep door en door en kunnen u daarom ook van advies voorzien wanneer specifiek onderhoud aan uw Jeep noodzakelijk is.  

 

 

Jeep onderhoud | Auto kardol

 

Jeep service en onderhoud op maat


Wanneer uw Jeep service of onderhoud nodig heeft zullen de werkzaamheden volledig worden afgestemd op het type, modeljaar en de kilometerstand van uw Jeep. Zo is Jeep onderhoud bij Auto Kardol altijd op maat. Mochten er bij controle onverwachte problemen aan het licht komen dan gaan wij, in overleg met u, op zoek naar een passende oplossing.

 

Voordelig Jeep onderhoud met behoud van fabrieksgarantie


Bent u op zoek naar voordelig onderhoud voor uw Jeep met behoud van fabrieksgarantie? Dan bent u bij Auto Kardol aan het juiste adres! Wanneer u kiest voor een Auto Kardol merkbeurt krijgt u een dealerbeurt op het prijsniveau van een universeel autobedrijf. Kwaliteit tegen gunstige kosten. Bovendien blijft wanneer u onderhoud aan uw Jeep door Auto Kardol laat uitvoeren, uw fabrieksgarantie behouden.

 

Jeep onderhoud | Auto kardol

 

Wanneer heeft mijn Jeep onderhoud nodig?


Wanneer u een oudere Jeep rijdt kunt u uitgaan van een onderhoudsinterval van ongeveer 15.00 kilometer of 1 jaar. Heeft uw Jeep een recenter bouwjaar, dan zal de auto zelf aangeven wanneer het tijd is voor onderhoud. Twijfelt u of heeft u een vraag over het onderhoud van uw Jeep? Neem dan gerust contact op met één van onze vestigingen of kom langs.

 

Kardol Express Service


Voor kleinere werkzaamheden hebben wij Kardol Express Service in het leven geroepen. Dit betekent dat u zonder afspraak langs kunt komen, wij proberen u direct van dienst te zijn.

 

 

ContactgegevensCoronamededeling X

Wilt u een auto van ons beter bekijken maar wilt u toch liever nog niet langs komen? Geen probleem, we sturen u een video waarin u een gedetailleerde omschrijving krijgt van de auto (inclusief staat van onderhoud en eventuele beschadigingen). Indien u een auto in te ruilen heeft kunnen wij deze taxeren aan de hand van een aantal foto’s met vermelding van eventuele bijzonderheden. Aan de hand van deze taxatie kunnen wij u een prijsvoorstel doen. Is dit allemaal naar wens dan kunnen wij de auto bij u omruilen en afleveren.

U kunt ons bereiken op ons vaste telefoonnummer 085-9020050 en de verkoopafdeling zal u verder begeleiden.