Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    

James Autoservice | Auto Kardol

James Autoservice bij Auto Kardol


Naast een dealerschap en verschillende specialisaties op het gebied van 4WD en SUV’s is Auto Kardol ook aangesloten bij James Autoservice. James Autoservice is een merkonafhankelijke auto onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in heel Nederland. Geheel in lijn met de waarden van Auto Kardol staat James autoservice voor betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie.

 

Ontzorging, veelzijdigheid en kwaliteit


Zorgeloos autorijden, goede service en tegen een eerlijke prijs, dat zijn de kernwaarden van James autoservice. Daarnaast ontvangt u voor uitvoer van werkzaamheden altijd een offerte en zullen wij bij onverwachte werkzaamheden altijd met u in contact staan. Door samenwerkingsverbanden met bijna alle grote leasemaatschappijen kunt u niet alleen als particulier bij ons terecht, ook voor lease-onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij als James vestiging gecertificeerd door de stichting Duurzaam Repareren.

 

Zekerheden van James Autoservice


Onderhoudspartner voor de particuliere én de zakelijke rijder:

- Onafhankelijk specialist voor alle merken, typen en bouwjaren

- Scherpe tarieven over auto onderhoud en service

- Behoud van fabrieksgarantie

- Certificering voor Duurzaam repareren.

 

ContactgegevensKardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.