Kardol Autobedrijf

James Autoservice | Auto Kardol

James Autoservice bij Auto Kardol


Naast een dealerschap en verschillende specialisaties op het gebied van 4WD en SUV’s is Auto Kardol ook aangesloten bij James Autoservice. James Autoservice is een merkonafhankelijke auto onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in heel Nederland. Geheel in lijn met de waarden van Auto Kardol staat James autoservice voor betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie.

 

Ontzorging, veelzijdigheid en kwaliteit


Zorgeloos autorijden, goede service en tegen een eerlijke prijs, dat zijn de kernwaarden van James autoservice. Daarnaast ontvangt u voor uitvoer van werkzaamheden altijd een offerte en zullen wij bij onverwachte werkzaamheden altijd met u in contact staan. Door samenwerkingsverbanden met bijna alle grote leasemaatschappijen kunt u niet alleen als particulier bij ons terecht, ook voor lease-onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij als James vestiging gecertificeerd door de stichting Duurzaam Repareren.

 

Zekerheden van James Autoservice


Onderhoudspartner voor de particuliere én de zakelijke rijder:

- Onafhankelijk specialist voor alle merken, typen en bouwjaren

- Scherpe tarieven over auto onderhoud en service

- Behoud van fabrieksgarantie

- Certificering voor Duurzaam repareren.

 

ContactgegevensCoronamededeling X

Wilt u een auto van ons beter bekijken maar wilt u toch liever nog niet langs komen? Geen probleem, we sturen u een video waarin u een gedetailleerde omschrijving krijgt van de auto (inclusief staat van onderhoud en eventuele beschadigingen). Indien u een auto in te ruilen heeft kunnen wij deze taxeren aan de hand van een aantal foto’s met vermelding van eventuele bijzonderheden. Aan de hand van deze taxatie kunnen wij u een prijsvoorstel doen. Is dit allemaal naar wens dan kunnen wij de auto bij u omruilen en afleveren.

U kunt ons bereiken op ons vaste telefoonnummer 085-9020050 en de verkoopafdeling zal u verder begeleiden.