Kardol Autobedrijf

Garantie | Auto Kardol

Garantie bij Auto Kardol


Wanneer u kiest voor Auto Kardol, dan kiest u voor betrouwbaarheid, service en transparantie. Garantie op uw nieuwe of gebruikte auto hoort hier uiteraard ook bij. Wij zetten onze garantie en leveringsvoorwaarden overzichtelijk voor u op een rij.

 

Mitsubishi fabrieksgarantie


Wanneer u bij Auto Kardol een nieuwe Mitsubishi koopt kunt u rekenen op standaard 5 jaar fabrieksgarantie. De eerste 2 jaar zijn zonder kilometerbeperking, de resterende 3 jaar zijn beperkt tot 100.000 kilometer. De garantietermijn van 5 jaar geldt voor lak en de bij aflevering gemonteerde, originele Mitsubishi accessoires.

 

De fabrieksgarantie geldt voor alle Mitsubishi’s Space Star, Lancer, ASX, Outlander, Outlander PHEV, Pajero, L200 vanaf modeljaar 2013 en met een leveringsdatum aan de eerste geregistreerde eigenaar vanaf 1 januari 2015.

Voor de batterij en de elektrische aandrijvingscomponenten van de Outlander PHEV geldt een garantietermijn van 5 jaar, dit is verlengd naar 8 jaar.

 

Wilt u meer weten over de garantiebepalingen en voorwaarden, klik dan hier

 

US cardealer garantie


Als onderdeel van het US cardealer netwerk geven wij 2 jaar volledige garantie zonder kilometerbeperking. U kunt ervoor kiezen om deze garantie te verlengen tot 48 maanden.

 

BOVAG Occasion garantie


Als officieel BOVAG autobedrijf leveren wij al onze occasions met standaard 6 maanden BOVAG-garantie. Dit betekent dat u de eerste 6 maanden na aankoop zorgeloos de weg op kan. Daarnaast heeft u recht op 14 omruilgarantie.

Wilt u meer weten? Bekijk dan hier de garantievoorwaarden van BOVAG.

 

Daarnaast vindt u hier de BOVAG leveringsvoorwaarde voor particulieren, en deze voor zakelijke klanten.

 

Contactgegevens