Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    

banner Ford F150 blauw achterkant | Auto Kardol


Ford F-150


In productie sinds 1948 en jarenlang de best verkochte auto ter wereld. Het is duidelijk dat de Ford F-150 een goede naam hoog te houden heeft. Het schoolvoorbeeld van de amerikaanse pick-up combineert sinds jaar en dag robuuste, onverwoestbare bouwkwaliteit met een veelzijdigheid die maar weinig auto’s hem nadoen. Toch moet de Ford F-150 ondanks zijn reputatie met zijn tijd meegaan.

 


Stoer, persoonlijk en van deze tijd


En óf de Ford F-150 met zijn tijd mee is gegaan. Het laatste model staat bol van de technische snufjes en combineert zijn reputaties als werkpaard met luxe als nooit tevoren. Zo is de Ford F-150 in iedere uitvoering standaard o.a. voorzien van:

  • 10 traps automaat
  • LED-koplampen
  • Multicontour stoelen vóór
  • Panoramadak


Ford F-150: Luxe van binnen, compromisloze bedrijfsauto van buiten


Met als deze luxe standaard aan boord zou je bijna vergeten waar de Ford F-150 uiteindelijk voor ontwikkeld is: hard werken. Door zijn grote laadbak kunt u bijna alles vervoeren wat u maar kunt bedenken.Mocht dit echter niet genoeg zijn dan helpt het maximale trekgewicht van 3500 kg graag een handje mee. Als klap op de vuurpijl zorgt de grote bodemvrijheid en de uitstekende terreincapaciteit ervoor dat u altijd op uw bestemming aankomt, zowel op als buiten de gebaande paden.

 

Ford F-150 Raptor Lariant | Auto kardol Us Car Dealer

De ultieme F-150: Ford F-150 Raptor


Iedere Ford F-150 is indrukwekkend. Maar wil je net dat beetje extra voor jouw F-150? Kies dan voor het sportieve topmodel, de Ford F-150 Raptor. Aangedreven door een 450pk sterke Ecoboost V6 met Supercharger laat de Raptor geen twijfel over zijn sportieve aspiraties. Gekoppeld aan een 10-traps automaat en voorzien van speciale Fox-racing dempers maken van deze F-150 Raptor een racewagen voor op en naast de weg, zonder concessie te doen aan de bruikbaarheid als pick-up. Een win-win situatie.

 

 

Jouw Ford F-150 samenstellen en bekijken

Met onze configurator stel je moeiteloos jouw droom pick-up samen. Is jouw pick-up helemaal naar wens? Dan krijg je een overzicht te zien van jouw configuratie en vervolgens kun je direct een persoonlijke offerte aanvragen. Een Ford F-150 kopen was nog nooit zo makkelijk!

Meer informatie over de Ford F-150?


Wilt u meer informatie over de Ford F-150 of kunnen wij u helpen met uw keuze voor de ultieme Ram voor u en uw bedrijf? Neem gerust contact op of kom langs in één van onze vestigingen. Ook hebben wij altijd een ruime voorraad snel leverbare Ford F-150’s.

 


Kardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.