Kardol Autobedrijf

Langskomen zonder afspraak: express service bij Auto Kardol


Kardol Autobedrijf biedt voor uw auto Express Service aan. Heeft u een klein probleem of mankement aan uw auto, denk bijvoorbeeld aan:

- Vervangen van een lampje

- Olie peilen

- Bandenspanning controleren

- Storingslampje in het dashboard

- Vloeistof controle

U kunt dan zonder afspraak naar onze vestiging rijden. Wij verhelpen dan vakkundig en snel het probleem. U krijgt direct te horen wat de eventuele reparatie kost, dus er zijn nooit verrassingen achteraf. U kunt in de meeste gevallen wachten op de reparatie.

Mochten wij u op het bewuste moment niet kunnen helpen dan plannen wij graag een afspraak met u in om u op een later moment van dienst te kunnen zijn.service-express-01

 

ContactgegevensCoronamededeling X

Wilt u een auto van ons beter bekijken maar wilt u toch liever nog niet langs komen? Geen probleem, we sturen u een video waarin u een gedetailleerde omschrijving krijgt van de auto (inclusief staat van onderhoud en eventuele beschadigingen). Indien u een auto in te ruilen heeft kunnen wij deze taxeren aan de hand van een aantal foto’s met vermelding van eventuele bijzonderheden. Aan de hand van deze taxatie kunnen wij u een prijsvoorstel doen. Is dit allemaal naar wens dan kunnen wij de auto bij u omruilen en afleveren.

U kunt ons bereiken op ons vaste telefoonnummer 085-9020050 en de verkoopafdeling zal u verder begeleiden.