Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    

Langskomen zonder afspraak: express service bij Auto Kardol


Kardol Autobedrijf biedt voor uw auto Express Service aan. Heeft u een klein probleem of mankement aan uw auto, denk bijvoorbeeld aan:

- Vervangen van een lampje

- Olie peilen

- Bandenspanning controleren

- Storingslampje in het dashboard

- Vloeistof controle

U kunt dan zonder afspraak naar onze vestiging rijden. Wij verhelpen dan vakkundig en snel het probleem. U krijgt direct te horen wat de eventuele reparatie kost, dus er zijn nooit verrassingen achteraf. U kunt in de meeste gevallen wachten op de reparatie.

Mochten wij u op het bewuste moment niet kunnen helpen dan plannen wij graag een afspraak met u in om u op een later moment van dienst te kunnen zijn.service-express-01

 

ContactgegevensKardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.