Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    

Stichting duurzaam repareren | Auto Kardol

Stichting Duurzaam repareren


Auto Kardol is in het bezit van een certificering van de Stichting Duurzaam Repareren, maar wat betekent dit precies? De stichting Duurzaam Repareren heeft een toetsende functie. Het is een objectief orgaan wat autobedrijven beoordeelt op het gebied van duurzaamheid. Door middel van certificering maakt de stichting duidelijk zichtbaar wie wel aan de vooraf gestelde criteria voldoet. Op deze manier kunnen zowel klanten als opdrachtgevers voor een duurzaam autobedrijf kiezen. U kunt er dus zeker van zijn dat duurzaam repareren ook daadwerkelijk aan de orde is.

 

Niet adviseren, slechts observeren


Om volledige onpartijdigheid te behouden heeft de stichting duurzaam repareren slechts een observerende functie. Op basis van deze observaties wordt een audit gedaan en worden verbeterpunten aangegeven. Zo probeert de stichting zo objectief mogelijk te opereren.

 

College van deskundigen


Om zowel de consument als de opdrachtgever binnen de branche te vertegenwoordigen kent de stichting duurzaam repareren een college van deskundigen. In dit college wordt de consument vertegenwoordigd door de ANWB. Daarnaast worden de opdrachtgevers vertegenwoordigd door o.a. leasemaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen en fleetowners. Op deze manier worden alle betrokkenen vertegenwoordigd en kunnen de eisen die worden gesteld aan certificering optimaal aangesloten worden aan de wensen op het gebied van duurzaamheid uit de branche en vanuit de consument.

 

Meer weten over duurzaam repareren?


Wilt u meer weten over de Stichting Duurzaam repareren? Kijk dan op de website.

 

ContactgegevensKardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.