Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    

Customizing bij Auto Kardol


Bent u van plan om met u Land Rover op expeditie te gaan? Of schuwt u met uw Jeep het ruigere terrein niet en wilt u net dat beetje extra uit uw auto halen? Kiest dan voor customizing bij Auto Kardol. Het naar wens aanpassen van een auto is in Amerika al decennia een trend en heeft nu ook Nederland bereikt. Daarnaast worden Jeeps en Land Rovers al tijden aangepast om te kunnen gaan waar geen auto ze voorging. Omdat Auto Kardol al meer dan 30 jaar ervaring heeft met beide merken, zijn wij dan ook het adres om uw Jeep of Land Rover te laten customizen.

 

 

 

Custom Jeeps


Jeeps zijn ontworpen om zo ongeveer overal te kunnen komen en onder alle omstandigheden te kunnen functioneren. Is een standaard Jeep hier niet voldoende voor uitgerust, dan zijn er Jeep accessoires en onderdelen beschikbaar om uw Jeep aan te passen, zo zijn custom Jeeps ontstaan. Of het nu gaat om het toepassen van een snorkel voor een nog grotere doorwaadhoogte, een imperiaal voor meer laadcapaciteit of misschien een daktent, bijna alles is mogelijk. Custom Jeeps zijn zo verschillend als hun eigenaars. Bij Auto Kardol hebben we een groot aantal customizing onderdelen en accessoires op voorraad om uw Jeep aan te passen.

 

Ook voor custom Land Rovers gaat u naar Auto Kardol


Naast een custom 4x4 van Jeep kunt u bij ons ook terecht voor een custom Land Rover. Vergaande kennis en ervaring met Land Rovers geven ons de mogelijkheid om uw Land Rover op een veilige manier aan te passen en te customizen. Of het nu alleen gaat om optische aanpassingen als treeplanken en andere velgen of wilt u Land Rover voorbereiden op een tocht naar onherbergzaam gebied, Auto Kardol is waar u moet zijn.

 

Land Rover Expeditie Veiligheidscheck


Naast het monteren van Land Rover onderdelen en accessoires kunt u bij ons ook Land Rover veiligheidscheck laten doen. Wanneer u de gebaande paden verlaat en het avontuur opzoekt wilt u immers wel dat uw Land Rover in topconditie is niet waar?

 

 

ContactgegevensKardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.