Kardol Autobedrijf

Autohopper Tiel | Auto Kardol


Goedkoop een auto of bestelbus huren in Tiel!

 

Bent u op zoek naar een voordelige huurauto in Tiel en omgeving? Autohopper Tiel is het adres voor het verhuur van nieuwe luxe personenauto’s, personenbussen en bestelbussen (Ook bakwagen met laadlift) tegen scherpe tarieven.

 

In onderstaand overzicht kan je makkelijk een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 0344-630500.

 

 

De no-nonsense autoverhuurder

Heb je een kleine auto nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan of een ruime station of personenbus voor een vakantie, dan is Autohopper Kardol in Tiel de juiste autoverhuurder in jouw omgeving. Onze personenauto’s zijn reclamevrij en de tarieven transparant en zonder addertjes onder het gras. Alleen onze promo auto is bestickerd, maar deze huur je al voor € 19,- per dag. Dat noemen wij nou No-Nonsense!

 

 

 

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Tiel

Heb je goederen te vervoeren of ga je verhuizen? Dan heeft Autohopper een ruim assortiment bestelbussen. Variërend met een inhoud van 3m3 (formaat Peugeot Partner) tot 20m3, (verhuiswagen met elektrische laadlift) wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen.

 

Ga je verhuizen? Dat betekend spullen inpakken, schuur opruimen, adreswijzigingen versturen, kortom je hebt genoeg aan je hoofd. En dan komt het, verhuizen naar je nieuwe woning! Natuurlijk bel je vrienden en familie en huur je een verhuisbus of bakwagen (met laadlift). Autohopper heeft voor elke klus de juiste bus.

 

Zakelijk huren of shortleasen?

Heb je zakelijk behoefte aan flexibele mobiliteit voor korte of lange periodes? Speciaal voor onze zakelijke klanten die regelmatig een auto of bus huren hebben wij zakelijke tarieven.

 

Wil je hier meer informatie over? Neem dan even contact op met onze verhuur afdeling. Telefoon: 0344-630500 of mail: [email protected]

 

Kom je uit Tiel, Buren, Geldermalsen, Maurik, Wadenoijen of Zoelen? Dan ben je bij Autohopper Kardol aan de Stephensonweg 21 in Tiel aan het juiste adres.

 


Coronamededeling X

Wilt u een auto van ons beter bekijken maar wilt u toch liever nog niet langs komen? Geen probleem, we sturen u een video waarin u een gedetailleerde omschrijving krijgt van de auto (inclusief staat van onderhoud en eventuele beschadigingen). Indien u een auto in te ruilen heeft kunnen wij deze taxeren aan de hand van een aantal foto’s met vermelding van eventuele bijzonderheden. Aan de hand van deze taxatie kunnen wij u een prijsvoorstel doen. Is dit allemaal naar wens dan kunnen wij de auto bij u omruilen en afleveren.

U kunt ons bereiken op ons vaste telefoonnummer 085-9020050 en de verkoopafdeling zal u verder begeleiden.