Kardol Autobedrijf

APK | Auto Kardol

APK of Algemene Periodieke Keuring


De APK is in Nederland een bekend fenomeen. De algemene periodieke keuring is ooit in het leven geroepen om de conditie van het nederlandse wagenpark op peil te houden en zo de verkeersveiligheid te waarborgen. Tijdens de APK-keuring wordt de auto dan ook gecontroleerd op een groot aantal punten om te zorgen dat alle auto’s die in Nederland de weg op mogen aan bepaalde eisen voldoen op het gebied van veiligheid, daarnaast behoort een emissietest ook tot de APK-keuring, hiermee wordt de uitstoot van auto periodiek getoetst om te zien of de auto nog voldoet aan de uitstootnormen.

 

 

APK-keuring bij Auto Kardol


Voor een APK-keuring kunt u bij al onze vestigingen terecht. Of u nu komt voor een APK in Nijmegen of u wilt uw auto laten keuren voor de APK in Veenendaal of Tiel, geen probleem, onze gecertificeerde keurmeesters staan voor u klaar. Combineert u de APK-keuring met een onderhoudsbeurt, dan is de keuring voor u zelfs gratis! Wij verzorgen APK-keuringen voor alle merken en modellen.

 

Wanneer moet mijn auto een APK-keuring ondergaan?


Het moment van APK-keuring is voor iedere auto anders en is afhankelijk van een aantal zaken. Zo speelt de leeftijd een rol. Voor de precieze voorwaarden kunt u het APK-keuringsschema van het RDW raadplegen. Wilt u van uw eigen auto weten wanneer de APK vervalt? Raadpleeg dan de voertuiggegevens bij het RDW door uw kenteken in te voeren.

 

Maak online een afspraak voor een APK-keuring


Komt de APK-vervaldatum voor uw auto dichterbij? Zorg dan dat u voor deze datum een afspraak heeft om uw APK-keuring te laten vernieuwen. U doet dit eenvoudig online via onze werkplaatsplanner. Kies een voor u geschikt tijdstip, selecteer een vestigingen en kies APK bij werkzaamheden. Eenvoudig en snel.

 

ContactgegevensCoronamededeling X

Wilt u een auto van ons beter bekijken maar wilt u toch liever nog niet langs komen? Geen probleem, we sturen u een video waarin u een gedetailleerde omschrijving krijgt van de auto (inclusief staat van onderhoud en eventuele beschadigingen). Indien u een auto in te ruilen heeft kunnen wij deze taxeren aan de hand van een aantal foto’s met vermelding van eventuele bijzonderheden. Aan de hand van deze taxatie kunnen wij u een prijsvoorstel doen. Is dit allemaal naar wens dan kunnen wij de auto bij u omruilen en afleveren.

U kunt ons bereiken op ons vaste telefoonnummer 085-9020050 en de verkoopafdeling zal u verder begeleiden.