Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    

APK | Auto Kardol

APK of Algemene Periodieke Keuring


De APK is in Nederland een bekend fenomeen. De algemene periodieke keuring is ooit in het leven geroepen om de conditie van het nederlandse wagenpark op peil te houden en zo de verkeersveiligheid te waarborgen. Tijdens de APK-keuring wordt de auto dan ook gecontroleerd op een groot aantal punten om te zorgen dat alle auto’s die in Nederland de weg op mogen aan bepaalde eisen voldoen op het gebied van veiligheid, daarnaast behoort een emissietest ook tot de APK-keuring, hiermee wordt de uitstoot van auto periodiek getoetst om te zien of de auto nog voldoet aan de uitstootnormen.

 

 

APK-keuring bij Auto Kardol


Voor een APK-keuring kunt u bij al onze vestigingen terecht. Of u nu komt voor een APK in Nijmegen of u wilt uw auto laten keuren voor de APK in Veenendaal of Tiel, geen probleem, onze gecertificeerde keurmeesters staan voor u klaar. Combineert u de APK-keuring met een onderhoudsbeurt, dan is de keuring voor u zelfs gratis! Wij verzorgen APK-keuringen voor alle merken en modellen.

 

Wanneer moet mijn auto een APK-keuring ondergaan?


Het moment van APK-keuring is voor iedere auto anders en is afhankelijk van een aantal zaken. Zo speelt de leeftijd een rol. Voor de precieze voorwaarden kunt u het APK-keuringsschema van het RDW raadplegen. Wilt u van uw eigen auto weten wanneer de APK vervalt? Raadpleeg dan de voertuiggegevens bij het RDW door uw kenteken in te voeren.

 

Maak online een afspraak voor een APK-keuring


Komt de APK-vervaldatum voor uw auto dichterbij? Zorg dan dat u voor deze datum een afspraak heeft om uw APK-keuring te laten vernieuwen. U doet dit eenvoudig online via onze werkplaatsplanner. Kies een voor u geschikt tijdstip, selecteer een vestigingen en kies APK bij werkzaamheden. Eenvoudig en snel.

 

ContactgegevensKardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.