Verkoop: 085-9020050
Sluiten
Kardol Autobedrijf Zoek-icoonKardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoonKardol Autobedrijf kaart-icoon
Kardol Autobedrijf Zoek-icoon
Kardol Autobedrijf kaart-icoon Stephensonstraat 21 Tiel, 4004JA Kardol Autobedrijf Zoek-icoon Verkoop: 085-9020050    

4WD | Auto Kardol


Auto Kardol: de 4WD specialist van Nederland!


Naast het officiële dealerschap van Ssangyong en Mitsubishi is Auto Kardol ook gespecialiseerd in 4WD. Merken als Jeep en Land Rover mogen daarom niet ontbreken in het uitgebreide portfolio van Auto Kardol. Daarnaast zijn wij sinds kort ook US car dealer, daarmee hebben wij een aantal iconische 4WD modellen en pick-ups aan ons aanbod toe kunnen voegen, naast Jeep en Land Rover, zoals de Ford F150, Toyota Tundra en Dodge RAM 1500.

 

 

4WD | Auto Kardol

 

Ultieme 4WD uit Engeland


Wanneer je 4WD en Engeland zegt, zeg je automatisch Land Rover. Door onze jarenlange ervaring met Land Rovers van alle types kunt u voor alles aan u Land Rover bij ons terecht. Land Rover onderhoud, reparaties of schadeherstel, wij helpen u verder. Daarnaast kunnen wij u adviseren en van dienst zijn als het gaat om het optisch en technisch aanpassen van uw Land Rover.

 


4WD | Auto Kardol


 

Vader van de 4WD? JEEP!


Bij een 4WD specialist mag Jeep uiteraard niet ontbreken. Sinds de introductie van de Willy’s Jeep wordt de naam Jeep zelfs gebruikt als aanduiding voor een heel segment aan auto’s, zo iconisch is dit amerikaanse merk. Auto Kardol is het adres wanneer uw Jeep onderhoud of reparatie nodig heeft. Maar ook wanneer u iets minder conventionele plannen heeft met uw Jeep dan helpen wij u graag. Door onze ervaring kunnen wij u helpen met het naar wens aanpassen van uw Jeep. Van snorkels tot treeplanken, extra verlichting, de mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos.

 

US Car Dealer 2018 | Auto Kardol

 

Nieuw bij Kardol: US 4WD


Auto Kardol is ook US car dealer. Als aanvulling op onze bestaande specialisaties in 4WD kunnen wij u nu ook de populairste amerikaanse pick-ups aanbieden. Zo wordt ons aanbod 4WD nog breder dan het al was, naast Jeep, Land Rover en Ssangyong.

 


Kardol Autobedrijf nieuws update! X

Op woensdag 13-05-2020 heeft er een brand plaatsgevonden in ons filiaal in Nijmegen. (Lagelandseweg 63) Hierdoor is het pand voor langere tijd onbruikbaar geworden.

Onze werkzaamheden zijn voorlopig overgeplaatst naar ons filiaal aan de Stephensonstraat 21 in Tiel. Bestaande telefoon en mail adressen zijn gewoon bereikbaar.

De vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent wordt voorlopig in Tiel voortgezet. Hiervoor zijn oplossingen met vervangend vervoer en haal en breng service.