Kardol Autobedrijf

4WD | Auto Kardol


Auto Kardol: de 4WD specialist van Nederland!


Naast het officiële dealerschap van Ssangyong en Mitsubishi is Auto Kardol ook gespecialiseerd in 4WD. Merken als Jeep en Land Rover mogen daarom niet ontbreken in het uitgebreide portfolio van Auto Kardol. Daarnaast zijn wij sinds kort ook US car dealer, daarmee hebben wij een aantal iconische 4WD modellen en pick-ups aan ons aanbod toe kunnen voegen, naast Jeep en Land Rover, zoals de Ford F150, Toyota Tundra en Dodge RAM 1500.

 

 

4WD | Auto Kardol

 

Ultieme 4WD uit Engeland


Wanneer je 4WD en Engeland zegt, zeg je automatisch Land Rover. Door onze jarenlange ervaring met Land Rovers van alle types kunt u voor alles aan u Land Rover bij ons terecht. Land Rover onderhoud, reparaties of schadeherstel, wij helpen u verder. Daarnaast kunnen wij u adviseren en van dienst zijn als het gaat om het optisch en technisch aanpassen van uw Land Rover.

 


4WD | Auto Kardol


 

Vader van de 4WD? JEEP!


Bij een 4WD specialist mag Jeep uiteraard niet ontbreken. Sinds de introductie van de Willy’s Jeep wordt de naam Jeep zelfs gebruikt als aanduiding voor een heel segment aan auto’s, zo iconisch is dit amerikaanse merk. Auto Kardol is het adres wanneer uw Jeep onderhoud of reparatie nodig heeft. Maar ook wanneer u iets minder conventionele plannen heeft met uw Jeep dan helpen wij u graag. Door onze ervaring kunnen wij u helpen met het naar wens aanpassen van uw Jeep. Van snorkels tot treeplanken, extra verlichting, de mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos.

 

US Car Dealer 2018 | Auto Kardol

 

Nieuw bij Kardol: US 4WD


Auto Kardol is ook US car dealer. Als aanvulling op onze bestaande specialisaties in 4WD kunnen wij u nu ook de populairste amerikaanse pick-ups aanbieden. Zo wordt ons aanbod 4WD nog breder dan het al was, naast Jeep, Land Rover en Ssangyong.

 


Coronamededeling X

Wilt u een auto van ons beter bekijken maar wilt u toch liever nog niet langs komen? Geen probleem, we sturen u een video waarin u een gedetailleerde omschrijving krijgt van de auto (inclusief staat van onderhoud en eventuele beschadigingen). Indien u een auto in te ruilen heeft kunnen wij deze taxeren aan de hand van een aantal foto’s met vermelding van eventuele bijzonderheden. Aan de hand van deze taxatie kunnen wij u een prijsvoorstel doen. Is dit allemaal naar wens dan kunnen wij de auto bij u omruilen en afleveren.

U kunt ons bereiken op ons vaste telefoonnummer 085-9020050 en de verkoopafdeling zal u verder begeleiden.