Zoeken in ons aanbod

 • Merk 
  •  
 • Model 
  •  
 • Prijs 
  •  
 • Bouwjaar 
  •  
 • Brandstof 
  •  
 • Transmissie 
  •  
 •  
Zoeken  

Kardol in actie

Over ons

No-nonsense dienstverlening!

Historie

1982

In 1982 is Kees Kardol als 25-jarige in de loods van zijn ouders te Meteren begonnen met het repareren van auto's. In die tijd werd de telefoon opgenomen door zijn moeder en werden door zijn vader de onderdelen gehaald. Kees Kardol zelf sleutelde aan de auto's.

In die periode is hij ook begonnen met de autohandel. Vanaf het allereerste begin streeft Kees Kardol naar het leveren van een onderscheidend product en dito service om zodoende tevreden klanten te houden. Dit streven is ook nu nog steeds een zeer sterk punt van Autobedrijf Kardol.
 

1986

In 1986 werd een showroom, inclusief werkplaats betrokken aan de Schoolstraat te Meteren. Vanaf dit moment ging ook zijn vrouw, Marieke Kardol, meewerken in de zaak. In 1988 werd Kees Kardol officieel Daihatsu dealer, bovendien ging het bedrijf zich sterk ontwikkelen in de verkoop en onderhoud van terreinauto's. Kees Kardol heeft in de loop der jaren een bijzonder grote kennis en ervaring opgebouwd met betrekking tot terreinauto's in al zijn facetten en heeft inmiddels een grote klantenkring door heel Nederland en ver daarbuiten opgebouwd.

1997

Het complete bedrijf verhuist naar een zeer ruime en moderne locatie op het bedrijventerrein Kellen in Tiel. Dit pand voldoet aan alle moderne eisen en wensen van een autobedrijf. In de werkplaats is alle apparatuur aanwezig om de auto's van de klanten perfect te onderhouden en te repareren. De showroom is zo ruim dat alle modellen overzichtelijk kunnen worden tentoongesteld, bovendien zijn er volop parkeermogelijkheden. De 4WD specialiteit is in Tiel nog verder uitgebreid en het klantenbestand is nog groter geworden.

1999

Sinds december 1999 is het 4WD Centre en het Occasion Centre zelfstandig gevestigd in een pand direct naast de bestaande vestiging van Autobedrijf Kardol. Op deze wijze is er nu een 4WD Centre ontstaan die qua grootte en veelzijdigheid uniek is in Nederland. Dit pand is volledig in gebruik als showroom voor nieuwe en gebruikte terreinauto's. In deze goed verlichte en verwarmde showroom staan alle terreinauto's ruim en overzichtelijk opgesteld en zijn vele terreinauto's opgebouwd met de diverse leverbare accessoires, zodat u direct kunt zien hoe een bepaald accessoire op uw auto staat. Daarnaast staat hier een deel van de voorraad gebruikte personenauto's. Ook het merk SsangYong is vanaf dat moment officieel vertegenwoordigd door Kardol.

Aan de grote groei van Autobedrijf Kardol lijkt voorlopig nog geen einde te komen. Het klantenbestand groeit gestaag, evenals het aantal medewerkers. De ruimte in onze werkplaats is na 3 jaar al te krap.

2000

In 2000 is de werkplaats qua grootte verdubbeld zodat onze klanten nog beter kunnen worden geholpen en nog meer service kunnen verlenen in de vorm van o.a. Quick service (binnenrijden voor kleine werkzaamheden zonder vooraf een afspraak maken). Alle werkzaamheden kunnen nu in eigen huis worden verricht, zoals o.a. alarm-, telefoon- en LPG-inbouw. Ook is Autobedrijf Kardol het adres voor schadeherstel aan uw auto. Het gehele schadehersteltraject kunnen wij voor u verzorgen. Een gratis vervangende auto staat voor u klaar zodat uw mobiliteit gewaarborgd blijft.

2003

Oktober 2003 luidt wederom een nieuwe periode in: het merk SEAT zal door Autobedrijf Kardol officieel vertegenwoordigd gaan worden in Tiel en omstreken. Hiermee is een merk gevonden die perfect past binnen de bestaande activiteiten binnen Autobedrijf Kardol.

2007

Vanaf december 2007 is de terreinauto afdeling van Kardol onder de naam Kardol 4WD Centre zelfstandig gevestigd in Meteren. De cirkel is hiermee rond want dit bedrijf is gevestigd in het pand waar Kees Kardol ooit is begonnen. Het pand en het terrein is volledig aangepast om hier alle terreinauto's en de leverbare accesoires perfect te kunnen laten zien.

2011

Samen met de terugkomst van het merk SsangYong in Nederland zal Kardol 4WD Centre wederom officieel sales & after sales dealer worden van dit merk

Kortom: Autobedrijf Kardol is continu in beweging !

In de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig dealerbedrijf . Gezien de historische klantenkring verzorgen wij nog steeds reparatie, onderhoud, APK keuringen en schadeherstel aan alle merken.

Naast het dealerbedrijf is Kardol ook gespecialiseerd in jong gebruikte auto's van alle merken en is ons 4WD & SUV specialisme uitgegroeid tot één van de grootste van Nederland.

Op dit moment werken wij met een ervaren team van 17 personen aan uw tevredenheid op mobiliteitsgebied.

Wat mag u van ons verwachten?

Deskundigheid

Garagebedrijf Kardol heeft ruime ervaring als SEAT dealer + 4WD Specialist. Zowel voor aankoop als onderhoud en reparatie van uw auto bent u daarom in deskundige handen.

Auto's en meer

Kardol is een totale dienstverlener op mobiliteitsgebied. U mag van ons naast de gebruikelijke productkennis en technische know how kennis verwachten van leasing, financiering, shortlease, verhuur, en verzekering. Of wat dacht u van het leveren en monteren van de gangbare accessoires zoals navigatie systemen, winterbanden en skiboxen? Eén adres voor alles op mobiliteitsgebied, dat onderscheidt Garagebedrijf Kardol!

Occasions en zoekopdracht

Kardol verkoopt gebruikte auto's van alle merken. Indien uw auto niet in ons assortiment is voeren wij uw zoekopdracht binnen een week uit. Dat is comfort volgens Garagebedrijf Kardol!

No-nonsense

Een vervangauto kost bij ons slechts vanaf € 22,50 per dag excl. brandstof of een gratis fiets. Ook is op speciale afspraak haal en brengservice een mogelijkheid. Op zaterdag even een band repareren of een noodreparatie uitvoeren? Geen probleem!


Dit is wat Kardol bedoelt met no-nonsense dienstverlening!


Copyright 2016 Auto Kardol  |   sitemap  |   privacy  |   disclaimer  |   cookiewet  |   contact